speltips_skribent

Speltips Norwich – Liverpool 15/2: Tabelljumbon vs ligaettan!

Det skiljer otroliga 55(!) poäng Norwich och Liverpool åt i tabellen efter 25 spelade omgångar – skillnaden är påtaglig!

Twitter Facebook

Ett större gap mellan ligaledaren och tabelljumbon i Premier League har nog aldrig tidigare existerat, 55 otroliga poäng skiljer som sagt Liverpool och Norwich åt i tabellen, och med det sagt så har givetvis väldigt svårt att se att Norwich ska kunna rubba på det här kollektivet – Liverpool är alldeles för bra!

Det är dessutom ett utvilat Liverpool vi har framför oss, de har inte spelat en match sedan 11 dagar tillbaka och då var det alltså U23-laget som besegrade Shrewsbury i FA Cupen – 1 februari var senast A-laget lirade!

Trots vilan så är det dock oklart kring hur Klopp väljer att forma sitt lag på lördag, Champions League rullar igång igen på tisdag, där Liverpool ställs mot Atletico Madrid på Wanda Metropolitano. Väljer Klopp därför att lämna lirare som Salah utanför en startelva, eller är det på sin plats att låta det starkaste möjliga laget lira här – och få upp pulsen?

Vi tror på det sistnämnda, att det bästa laget kommer att spela med undantag för Mane, som varit skadad. Där lär Shaqiri eller möjligtvis Milner kliva in, senegalesen bör dock få minst 30 minuter här.

Liverpool vinner

Norwich är Premier League sämsta fotbollslag i år och kommer att spela i Championship nästa säsong, det är nog ingen som har invändningar på det. De har alltså redan nu 8 poäng upp till säker mark och har bara vunnit 1 av sina 12 senaste matcher i ligaspelet.

Trots de usla siffrorna tror vi alltså inte att Liverpool kör över Norwich med fyra, eller fem baljor. Snarare tvärtom, i och med att Atletico Madrid väntar här framöver. Ponera att Liverpool gör 1-0, och sedan 2-0, vid ett sådant läge lär de högst troligt bara stänga matchen, och samtidigt nyttja situationen till att vila batterierna en aning. De har ju som bekant redan vunnit Premier League, och därför vore en annorlunda approach bara överraskande.

Vi har alltså svårt att se att Klopp tar några som helst risker här på lördag. Att Liverpool vinner är givet, men vi adderar till underspelet också. Alltså; Liverpool vinst och under 3.5 mål i matchen. Kombinationsspelet betalar fina 2.15x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool Vinst och under 3.5 mål
Odds: 2.15
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming