speltips_skribent

Speltips Sivasspor – Denizlispor 21/3: Kombinationsspel till 2.12

Sivasspor har gått urstarkt här i Sivas under säsongen 19/20 – steget större än mittenlaget Denizlispor?

Twitter Facebook

Sivasspor är onekligen ett av överraskningslagen i den turkiska högstaligan säsongen 19/20, det konstaterar vi i samband med deras fjärdeplats i tabellen efter 26 spelade omgångar. Det här laget slutade först på en 11:e plats i tabellen i fjol, ljusår ifrån en första- eller Europa-plats men nu infinner de sig alltså bara fyra poäng ifrån ligaledaren Trabzonspor.

Det är därför på sin plats att hylla det här gänget från Sivas, de har förvisso en gång tidigare slutat på en andraplats (2009), samt även just en fjärdeplats (2008) men har alltså under de senaste åren agerat ett mittenlag, och därför blir det onekligen spännande att följa deras avslutande omgångar här framöver. Kan de utmana Trabzonspor, Basaksehir och Gala om ligaguldet?

Nu tappade Sivasspor förvisso tre viktiga poäng här i den senaste ligaomgången när man föll mot Antalyaspor med 1-0 på bortaplan, men faktum är att det är just här på hemmaplan de trivs som allra bäst. De har alltså fortsatt nollan intakt i förlustkolumnen här i Sivas under säsongen 19/20, och de är alltså det enda laget i serien som lyckats med bedriften så här långt – ett jäkligt imponerande facit. Vi räknar därför med att mittenlaget Denizlispor får det jobbigt här.

Vi mer än dubblar insatsen!

Vi räknar absolut inte med att Sivasspor kör över sitt motstånd på lördagen, utan Denizlispor är ett gäng som bevisat att de kan stå emot de allra bästa, även när det kommer till spel på bortaplan. De förlorar sällan väldigt stort och är faktiskt även ligans sjätte starkaste lag just på bortaplan.

Sivasspor har dessutom sin defensiv att tacka för, för sitt fina facit här på hemmaplan. De har bara släppt in blott nio mål här och samtidigt inte gjort mer än 24 mål – alltså mindre än 2.00 per spelad match. Samtliga lag som infinner sig bland de sju främsta i tabellen har gjort fler mål än Sivasspor, och det talar onekligen för att det är just deras defensiv som är den stora anledningen till deras fina säsong.

Med det sagt så tror vi alltså inte på något målkalas här i Sivas på lördagen, endast två av Sivasspors åtta senaste matcher här har resulterat i mer än två mål, därför lockas vi av kombinationsspelet, Sivasspor + under 3.5 mål i matchen. Spelet betalar finfina 2.12x insatsen hos spelbolaget 888sport och blir alltså även vårt speltips härifrån. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.12
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming