speltips_skribent

Speltips Besiktas – Antalyaspor 21/3: Fjärdeplatsen i sikte!

Fem poäng skiljer Besiktas åt från fjärdeplatsen med åtta omgångar kvar att spela för – måstematch!

Twitter Facebook

Besiktas kliver in i lördagens möte med största möjliga självförtroende efter en stark period här under dem senaste veckorna. Åtta poäng har man lyckats skrapa ihop på dem fyra senaste omgångarna och viktigt att addera är det faktum att de bland annat ställts mot ligaettan Trabzonspor och tabelltrean Galatasaray – dem sistnämnda på bortaplan dessutom.

Och givetvis så är Europa-platsen målsättningen för Besiktas del säsongen 19/20, de placerar sig som sagt fem poäng ifrån fjärdeplatsen och Sivasspor, och just Sivasspor ställs, i samma omgång mot ett väldigt generöst motstånd i Denizlispor, ett möte de högst troligt går segrande ur. Det innebär givetvis att lördagens möte är av kategorin en måstematch för Besiktas del, tappar man poäng i det här mötet så ser det onekligen mörkt ut inför dem avslutande omgångarna.

Vi räknar därför med att Besiktas sätter in högsta möjliga växel direkt från matchstart på lördag, formen är som sagt mycket god och man har dessutom vunnit 8 av 13 hemmamatcher den här säsongen. Målskillnaden är även den god, man snittar två mål per spelad match här på Vodafone Park, samtidigt som man, i snitt släpper in mindre än en balja. Antalyaspor får därför se upp här på lördag.

14 poäng skiljer lagen åt

Vi finner Antalyaspor först på en 11:e plats i tabellen efter 26 spelade omgångar och tillskillnad från Besiktas, så har man alltså längre inte en möjlighet att nå en fjärdeplats den här säsongen, istället är det fokus på att säkra ett nytt kontrakt eftersom att man bara placerar sig fem poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket.

Antalyaspor är heller inget gäng som brukar utmana om Europa-platser i Turkiet, i fjol hamnade man på en åttondeplats i tabellen – 20 poäng efter just Besiktas. Året innan det var man alltså nära på att åka ur serien, då skiljde hela 33 poäng Antalyaspor och Besiktas åt när säsongen var färdigspelad. Det är med andra ord två lag som slåss på helt olika fronter vi har framför oss här.

Med det sagt så tycker vi Besiktas segerchanser bör vara väldigt goda på lördag, de lirar på hemmaplan, är inne i en bra period och är det klart bättre laget. Det är tre tillräckligt tunga faktorer som talar för hemmalaget, och som i sin tur får oss att vända blicken mot asianmarknaden.

Besiktas (-1 asian handicap) testas till finfina 1.82x insatsen hos spelbolaget Mr Green.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – 100% ODDSBOOST!

Regler & Villkor gäller.

Registrera dig hos Paf – få 100 kr

Missa absolut inte Pafs erbjudande, nya kunder får 100 kr helt gratis, utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Mr Green (100% oddsboost)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming