speltips_skribent

Speltips Fenerbahce – Kayserispor 20/3: Hemmalaget vinner

Fenerbahce ställs mot tabelljumbon Kayserispor under fredagskvällen – återvänder till vinnarspåret?

Twitter Facebook

Fenerbahce har halkat efter i jakten på en Europa-plats efter att ha misslyckats med att vinna någon av sina sex senaste matcher – i ligaspelet och i den turkiska cupen. På fredag bjuds man dock på ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret när tabelljumbon kommer på besök.

Kayserispor har inte alls fått mycket att stämma den här säsongen, de placerar sig förvisso bara tre poäng ifrån säker mark vilket innebär att de fortsatt, i allra högsta grad är med och slåss för sin överlevnad men tittar vi närmre på deras siffror på bortaplan, ja då finns det inte alls mycket som talar för att de lyckas plocka poäng mot Fenerbahce på fredag.

Faktum är att Kayserispor förlorat 10 av 13 bortamatcher under säsongen 19/20, men verkligheten är alltså mörkare än så för deras del ifall vi tittar närmre på deras målskillnad. Det här gänget har alltså släppt in otroliga 42 mål på bortaplan, jämför den siffran med nästjumbon Rizespors 28 – Rizespor är näst sämst med den siffran.

Det betyder alltså att Kayserispor släpper in i snitt 3.23 mål per spelad match på bortaplan, ett otroligt svagt facit som får oss att vända blicken mot hemmalaget och Fenerbahce i den här matchen.

Odds från asianmarknaden

Precis som vi var inne på är Fenerbahce inte inne i sin bästa period i nuläget, formen är bevisligen svag och man har som sagt halkat efter en aning här på slutet. Men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Fenerbahce inte ska vinna fredagens möte, de har trots allt ett fint hemmafacit med 7 segrar på 12 matcher och man snittar dessutom mer än 2.00 mål per spelad match.

Därför lockas vi alltså av ett odds på asianmarknaden, allting talar för att Fenerbahce vinner komfortabelt och med det sagt så är det linan -1.5 vi mer exakt är intresserade av – en 2-0-seger bör Fenerbahce trots allt lösa här hemma.

De här lagen ställdes faktiskt mot varandra så sent som i januari månad, i cupspelet, en match Fenerbahce alltså vann med 2-0 på hemmaplan. Vi tror på exakt samma utfall här på fredag – och klickar in Fenerbahce (-1.5 asian handicap) till godkända 1.82x insatsen hos spelbolaget SpeedyBet! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.82
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming