speltips_skribent

Speltips Sevilla – Real Madrid 5/12: Superintressant möte i Sevilla

Ett pressat Real Madrid reser söderut till Sevilla och Estadio Sanchez Pizjuan – mycket står på spel!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Ödesvecka för Zinedine Zidane som bara lett sitt Real till en seger på dem fem senaste matcherna. Så svag är alltså formen hos Real Madrid, det är nästan så att man dubbelkollar så siffrorna stämmer för det här är absolut inget som tillhör vanligheterna för Los Blancos.

Addera därtill att ett av dessa poängtapp är en storförlust mot Valencia (4-1), även att de närmst från en tvåmålsförlust mot Shakhtar Donetsk och att de i sin tur är illa ute i Champions League. De agerar grupptrea med en omgång kvar att spela och därför är det heller inte så konstigt att det ryktas hejvilt kring Zidanes framtid i Real Madrid.

Därför råder det heller, inga som helst tvivel om att det krävs en reaktion här från Real Madrids sida på lördag, trepoängaren är i princip ett måste. Och vi förväntar oss också att se ett betydligt mer fokuserat Real Madrid, kvalitén finns självklart fortfarande där, det är egentligen bara den där glöden Zidane måste få fram hos spelarna igen – att få dem att inse att lördagens möte är av kategorin en final.

Blir tufft, men!

Att ställas mot Sevilla på Estadio Sanchez Pizjuan är aldrig en enkel uppgift, möjligtvis är det förmildrande omständigheter i och med att fansen inte är på plats, men faktum kvarstår, Real har bara vunnit en av sina sex senaste matcher här i Sevilla. Den senaste vann man dock, kan det möjligtvis vara en fördel?

Att Sevilla vunnit tre raka matcher i La Liga och bara placerar sig ett poäng efter Real, med matchen mindre spelad säger väl egentligen allt om hur Real uppträtt i år. Sevilla har varit bättre och lirar hemma, det talar givetvis för värden här, men vi kommer alltså inte från det faktum att Real är Real, och vi har onekligen svårt att se att de ska förlora igen. En förlust innebär allt som oftast att Real tar sig i kragen, och spelarmaterialet talar ju som bekant alltid för Real. I alla matcher i princip – åtminstone här i La Liga. 

Nu är förvisso fortfarande Ramos och Hazard borta, men Benzema är som bekant tillbaka och vi kommer att få se Casemiro från start också – brassen har gjort tre mål på dem tre senaste matcherna mot Sevilla. En detalj bara.

Vi väljer därför att klicka in Real Madrid som vinnare, fast gör detta på dnb-marknaden. En viss försäkring alltså. Spelet betalar fina 1.90 x degen hos spelbolaget CampoBet och måste testas – det är Real Madrid, trots allt. 1-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: