stryktipsforslag och analys

Stryktipset 5/12: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 49. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i december månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 49. 3 matcher från Premier League och 10 från Championship, Stryktipset kör på som vanligt med den uppdelningen och vi landar, i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. 13 rätt är självklart målsättningen. Vårt spelförslag och hela analysen finner ni nedanför. Stort lycka till!

stryktipset analys spelforslag

 TILL STRYKTIPSET!

1. West Ham – Manchester United, X2

Det svänger otroligt snabbt i fotbollen just nu, och bevisligen extra snabbt under den här pandemisäsongen, Det är minst sagt svårt att få grepp om dem olika lagen, och United har helt plötsligt en tredjeplats i sina egna händer. Detta efter att ha legat långt ner i tabellen med noll segrar på Old Trafford efter fyra hemmamatcher. Men så är det, och vi anpassar oss. Det blir nya poäng för Solskjaers United på lördag. X2.

2. Chelsea – Leeds, 1X

Krysset måste med här i match nummer 2, för har Leeds en bra dag på jobbet så är de onekligen kapabla till att få med sig poäng här på Stamford Bridge. De kommer närmst från en seger över Everton på Goodison Park och självförtroendet är det därför inget fel på. Men 1X bör räcka – Chelsea bara kör!

3. Manchester City – Fulham, 1

Inget snack om saken här, trots Fulhams senaste seger över Leciester. Manchester City är något annat på Etihad Stadium och därför räcker spiken i match nummer 3 – vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall än en komfortabel hemmaseger.

4. Brentford – Blackburn, 1

Brentford har växlat upp igen efter att ha fått en trög start på säsongen, vi finner de numer på en fin fjärdeplats i tabellen – där de hör hemma – och vi förväntar oss därför att de vinner här igen. De har dessutom tre raka segrar på kontot. Spik!

5. Huddersfield – QPR, 1 2

Ett poäng skiljer lagen åt i tabellen inför lördagens möte samtidigt som formen är svag i båda läger. Vidöppen tillställning i vår bok. Det får oss att klicka in gaffeln och vi håller en extra tumme för gästerna QPR.

6. Stoke – Middlesbrough, 1X

Middlesbrough upplever fortsatt stora problem på resande fot och har alltså bara noterats för blott en seger på bortaplan. Stoke har samtidigt gjort det okej i år, de har bara fyra pinnar upp till en kvalplats till Premier League och bör därför ha en god chans här. 1X bör räcka gott.

7. Bristol City – Birmingham, 1

Ett av Championships formstarkaste lag är just Bristol City som kliver in i lördagens möte med fem segrar på dem sex senaste omgångarna (noll förluster) och de ställs nu alltså mot ett av seriens formsvagaste lag i Birmingham (sex raka poängtapp). Kan väl bara sluta på ett sätt? Spik!

8. Millwall – Derby, 1X

Fem raka kryss är facit för Millwall inför den här matchen och det vore därför dumt att inte placera ut det tecknet först, även fastän streaken bör få sig ett slut snart. Derby är samtidigt direkt svaga just nu och agerar tabelljumbo med blott 1(!) seger på kontot, 15 omgångar in. 1X!

9. Norwich – Sheffield W, 1

Norwich toppar Championship-tabellen och det kommer vi inte ifrån här, de spelar dessutom på hemmaplan och målsättningen är tydlig, de ska tillbaka till Premier League. Annorlunda ser det ut för Sheffield som inledde säsongen med minuspoäng, och som agerar nästjumbo i den här serien. Spik!

10. Swansea – Luton, X2

Skrälläge? Luton må vara oberäkneliga men har säkrat tre segrar på resande fot den här säsongen vilket är ett helt okej facit. Dessutom har de bara förlorat en av sina fem senaste matcher här i Championship, och därför testar vi att gå emot den givna favoriten här. Ska man stå på 13 rätt så behöver man sticka ut hakan. Detta gör vi här i match nummer 10.

11. Watford – Cardiff, 1X

Watford har minst sagt otroliga siffror här på hemmaplan, sex segrar av sju möjliga är ett faktum och de är samtidigt obesegrade. Det tror vi inte Cardiff kan mäta sig med här på lördag, de har trots allt tappat poäng i fem av sju bortamatcher och därför tycker vi 1X bör räcka gott här.

12. Preston – Wycombe, 1 2

Preston fortsätter att ha det väldigt jobbigt här på hemmaplan och står alltså på sex förluster av sju möjliga här. Otroligt överraskande, i och med att de samtidigt är seriens starkaste lag på resande fot (5-1-2). Gaffeln är därför ett måste här, bra värde på gästerna och siffrorna talar för att de har en chans. Det måste utnyttjas.

13. Coventry – Rotherham, 1X2

Bara ett poäng skiljer Coventry och Rotherham åt i tabellen och formen är dessutom svag i båda läger, vidöppen tillställning i vår bok och en riktig helgarderingsfight. Det här kan sluta lite hur som helst, 1X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming