speltips_skribent

Speltips Juventus – Torino 5/12: Odds från asianmarknaden

Fint värde identifierat hos Snabbare.com, Juve studsar tillbaka även här i Serie A. Trygg seger!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Juventus har som bekant inte alls kommit upp i nivå under inledningen på 20/21, de står fortfarande på blott fyra segrar, nio omgångar in i seriespelet och för att vara Juve så är det självklart ett underkänt betyg. Kravbilden är större än så, även fastän en orutinerad Pirlo sitter vid rodret.

Men trots Juves svaga inledning finner vi dem på en fjärdeplats i tabellen, bara ett poäng efter Inter på en andraplats – och ytterligare fem poäng efter ligaledaren AC Milan. Vi upprepar, det är långt ifrån optimalt, men det går heller inte att komma från att nollan i förlustkolumnen bekräftar att Juve är Juve – trots dem svaga insatserna.

Det är även så att Juventus, enligt spelbolagen fortfarande är störst favorit till att vinna ligaguldet, även det säger allting om status på Juve, trots att de inte sett bättre ut än exempelvis Inter eller Milan.

Och möjligtvis får vi här framöver se ett bättre och bättre Juve, det har som sagt inte sett bra ut men positiva tendenser i spelet upptäcktes i veckan när Juve besegrade Dynamo Kiev med 3-0. Det fanns ett helt annat flyt i spelet, och även fastän motståndet var svagt så var det trots allt, åtminstone ett litet steg i rätt riktning.

Ytterligare ett generöst motstånd

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer man inte ifrån att det ska råda klasskillnad när Juve och Torino drabbar samman. Speciellt när Torino dessutom är inne i en svag period. Ett drömmotstånd på alla sätt och vis.

Torino har som bekant haft stora problem under inledningen, vi finner de först på en 18:e plats i tabellen med blott 6 poäng på kontot, 9 omgångar in i seriespelet. Det säger väl allt? Och som om det inte vore nog så är man också det laget i Serie A som släppt in allra flest mål, otroliga 22(!) stycken. Det sticker helt klart ut, Crotone spelar trots allt i samma serie. Även Benevento som läckt in bakåt.

Vi vore därför inte allt för överraskade ifall Juve plockade en ny komfortabel seger här i Turin. Liknande siffror som mot Dynamo Kiev är trots allt att vänta här, och därför blir också asianmarknaden per automatik intressant. Otroligt värde dessutom.

Juventus (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – betalar otroliga 1.90 x degen hos spelbolaget Snabbare. Dagens bästa speltips? En het kandidat åtminstone. 2/3-0? Stort lycka till vid rygg – och 100 kronor i bonus finns att hämta ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: