speltips_skribent

Speltips Schalke 04 – Augsburg 24/5: Oddset måste testas!

Schalke 04 stod för en ordentlig missräkning mot Borussia Dortmund senast, men här bör man väl ändå kunna studsa tillbaka direkt?

Twitter Facebook

Schalke 04 har haft ett par tuffa resultat på raken i dem senaste omgångarna, storförlust mot Dortmund (4-0) senast men innan uppehållet såg det heller inte allt för ljust ut, faktum är att Schalke, i samband med förlusten mot Dortmund radade upp sitt åttonde raka poängtapp i ligaspelet.

8 raka tapp alltså, men trots detta är Schalke i allra högsta grad fortsatt med och slåss om en sjätteplats i tabellen, de har bara två poäng upp till Wolfsburg som i skrivande stund har den, och därför räknar vi med att Schalke tar sig i kragen här framöver och åtminstone ser till att vinna dem enklare matcherna.

Och Augsburg är onekligen ett motstånd av den kalibern, laget har upplevt stora problem den här säsongen och infinner sig först på en 14:e plats i tabellen, med bara fyra poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Det är dessutom bara ett lag i serien som plockat färre poäng än Augsburg på bortaplan – 8 av deras 13 bortamatcher har resulterat i ett nederlag.

Insatsen dubblas

Schalkes senaste siffror övertygar som sagt inte alls men det är även på sin plats att lyfta fram Augsburgs usla siffror här, laget har bara plockat ett poäng på dem sex senaste omgångarna i Bundesliga, och förlorat fyra raka ligamatcher – addera därtill att man släppt in nio mål på dessa fyra matcher.

Vi har med andra ord två väldigt formsvaga lag framför oss den här söndagen, därför är det möjligtvis en chansning att kliva in på 1X2-marknaden, men det går heller inte att blunda för värdet som dukas upp på Schalke här. Allting över 1.90 är intressant i vår mening, och även fastän det nu är tomma läktare som gäller så är det trots allt på hemmaarenan som Schalke-spelarna kliver in på. Det bör vara en liten fördel åtminstone.

Det är nu eller aldrig som gäller för Schalkes del på söndag, det är ett drömläge till att studsa tillbaka och därför backar vi även upp dem till finfina 2.04x insatsen hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 3000 kr – hos LeoVegas

Sätt in 3000 kr, och få 6000 kr att spela för hos speljätten LeoVegas.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.04
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming