speltips_skribent

Speltips BATE Borisov – Dinamo Brest 24/5: Cupfinal i Vitryssland

BATE Borisov kliver in i söndagens cupfinal med sex raka segrar i bagaget – steget större här?

Twitter Facebook

BATE Borisov har växlat upp ordentligt här på slutet och det råder inga som helst tvivel om vilket lag som är favoriter i den här finalen, det är även spelbolagen överens om.

BATE har heller inte vunnit den vitryska cupen sedan 2015, vilket givetvis gör söndagens möte till högsta prio för klubben. Att just Dinamo Brest står för motståndet i den här finalen gör dessutom det hela mer prestigeladdat, Dinamo vann ligan i fjol och är den naturliga antagonisten – titeln ska därför bara säkras av BATE.

Och BATE intar som sagt den här finalen med största möjliga självförtroende, sex raka segrar är ett faktum och man är besegrade i åtta raka matcher. Här närmst, i ligaspelet, ställdes man dessutom mot just Dinamo Brest, den matchen vann BATE Borisov komfortabelt med 3-1 på bortaplan, och det resultatet är en tydlig indikation på att BATE, i nuläget är det bättre laget.

Tveksam form på Dinamo Brest

Dinamo Brest har, tillskillnad från BATE, haft stora problem under inledningen på säsongen, man placerar sig först på en åttondeplats i tabellen, hela nio poäng efter just BATE som innehar förstaplatsen – 4 segrar är ett faktum 10 omgångar in i seriespelet. Det är ett ordentligt utropstecken!

Det finns därför ingen anledning till att inte välja BATE Borisovs sida på söndag, de är steget större än Dinamo Brest och när spelbolagen nu bjuder till så är det bara att utnyttja det fina värdet på 1X2-marknaden.

Matchen spelas på neutral mark, på Dinamo Stadium i Minsk och där kommer BATE koras som vinnare. Vi klickar därför in BATE till finfina 1.70x insatsen hos spelbolaget Unibet. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.70
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming