speltips_skribent

Speltips Real Valladolid – FC Barcelona 11/7: Utrymme för skräll?

Real Valladolid kan säkra ett nytt kontrakt mot självaste FC Barcelona – tung motivationsfaktor!

Twitter Facebook

Real Valladolid har på alla sätt och vis stått för en strålande insats säsongen 19/20. Sett till deras förutsättningar är resultatet onekligen imponerande, speciellt när klubben och dess ägare – en viss Ronaldo – bestämde sig för att knappt värva några spelare förra sommaren. Trots detta har defensiven fortsatt vara solid och även deras främsta vapen i år.

Vi finner Valladolid på en 14:e plats i tabellen, med 9 poäng ner till nedflyttningsstrecket, och som ni förstår så ska det onekligen mycket till ifall man ska falla ur La Liga den här säsongen. Men kontraktet kan fortsatt säkras på lördag, en perfekt kombination att kliva in i en sådan här match utan någon som helst press, men samtidigt med den moroten.

FC Barcelona kommer inte att vinna La Liga i år, det konstaterar vi när det nu bara återstår tre omgångar att spela. Real Madrid har ett väldigt trevligt spelschema framöver och de är dessutom ett stabilare lagbygge än vad Barcelona är just nu.

Barcelona har heller inte imponerat här på slutet, snarare tvärtom så har de sett väldigt vilsna ut och det har resulterat i att man tappat poäng i tre av deras fem senaste matcher. Senast besegrade man dessutom tabelljumbon Espanyol knappt, slutresultatet skrevs till 1-0 på Camp Nou.

Svagt bortafacit

FC Barcelona har alltså allt annat än imponerat på bortaplan den här säsongen, man står på blott 7 segrar efter 17 spelade matcher och för att få perspektiv på det hela så kan vi alltså konstatera att Real Madrid har 8 poäng fler. Sevilla 6. Även Villarreal har skrapat ihop fler poäng på resande fot.

Därför tycker vi det finns alla anledningar till att välja Real Valladolids sida på lördag, de ska absolut inte räknas bort här eftersom att det hittills fortsatt bara är tre lag i serien som besegrat dem här på Estadio José Zorrilla – Sevilla, Real Madrid och Athletic Bilbao. Det är dessutom bara tre lag i serien som släppt in färre mål. Otroligt imponerande.

Så i och med att Valladolid så sällan förlorar på hemmaplan, samt att de i snitt släpper in färre mål än 1.00 mål per spelad match, så väljer vi alltså att plusspela Valladolid på asianmarknaden. Och mer exakt är det linan +1.5 vi är intresserade av – förlorar Valladolid med uddamålet blir det vinst på spelet.

Valladolid (+1.5 asian handicap) klickas in till fina 1.86x insatsen hos spelbolaget Speedybet.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (+1.5 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: Speedybet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming