speltips_skribent

Stryktipset 11/7: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 28. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 28 – med en jackpot på ca 12 miljoner kronor! Underbara Stryktipset är tillbaka med 7 fighter från Premier League och 6 från Championship. Relevant att lyfta fram är dock det faktum att de fem sista matcherna på kupongen spelas först på söndagen. Med det sagt så sparkar vi igång analysen, stort lycka till vid rygg!

stryktipset tips vecka 28

 TILL STRYKTIPSET!

1. Liverpool – Burnley, 1X

Burnley har inte alls förlorat många fotbollsmatcher under dem senaste veckorna, månaderna vilket får oss att ta med det mittersta tecknet när Liverpool agerar värd på Anfield. Hemmalaget har som bekant inte mycket kvar att spela för vilket har varit tydligt i deras senaste matcher, de lirar inte med samma intensitet och därför landar vi in i ett 1X-beslut i match nummer 1.

2. Brighton – Manchester City, 1 2

Har Manchester City en bra dag kommer de att besegra Brighton relativt tryggt men de har som bekant, stundtals sett väldigt loja ut. Förlust mot Southampton bland annat. Brighton har samtidigt överraskat väldigt positivt här på slutet, trots ett tufft spelschema har man plockat sina poäng och i princip säkrat ett nytt kontrakt i Premier League. Gaffel! Vi går för jackpoten!

3. Sheffield United – Chelsea, X2

Chelsea besegrade Crystal Palace i en knepig bortamatch i tisdags och klev förbi Leicester i tabellen, och det är alltså svårt att inte imponeras av Frank Lampard – och det han åstadkommit under hans första säsong i Chelsea. Fantastiskt facit! Och vi fortsätter därför att tro på detta unga Chelsea, tvåan klickas in direkt men det mittersta tecknet måste med. Sheffield kan vara knepiga här på Bramall Lane. X2!

4. Blackburn – West Bromwich, X2

Brentford fortsätter att vinna fotbollsmatcher vilket betyder att West Bromwich måste göra samma sak… vilket de också gör. West Brom har alltså fortsatt en andraplats i tabellen intakt och behöver vinna varje match framöver för att behålla den. Ett Blackburn ska man vara steget större än, men krysset tas med eftersom att Blackburn trots allt har en kvalplats inom räckhåll. Kan bli knepigt! X2!

5. Hull – Millwall, 1 2

Vidöppen tillställning när Hull och Millwall drabbar samman på KCOM Stadium, Hull spelar för ett nytt kontrakt och Millwall behöver vinna här för att kunna ha en chans att nå sjätteplatsen. Och sett till formen så är det i princip omöjligt att separera lagen från varandra, de blandar och ger väldigt mycket och därför testar vi att klicka in en gaffel här. Kan sluta hur som helst!

6. Middlesbrough – Bristol City, 1X

Middlesbrough slåss direkt för sin överlevnad i Championship i det här mötet och här tycker vi trots allt man bör ha en god chans att plocka poäng. Bristol City har underpresterat kraftigt sedan återstarten och förlorar i princip match efter match, vi väljer därför hemmalagets sida. De undviker ett nederlag!

7. Preston – Nottingham, 1X

Vi går emot favoriten Nottingham Forest, som placerar sig på en fin femteplats i tabellen med nio poäng upp till en direktplats till Premier League. De lirar trots allt på bortaplan och är, i vår bok steget mindre än lag som West Brom och Brentford, därför tror vi de åker på en mina här i lördagens möte mot Preston – detta trots att Preston inte fått med sig några bra resultat under dem senaste veckorna. Målet är trots allt att vara ensamma med 13 rätt. Komigen Preston!

8. QPR – Sheffield W, 

QPR noterades för en efterlängtad seger mot Middlesbrough senast, det efter att ha förlorat tre raka matcher, vilket vi tror kan ge de energi inför lördagens möte mot Sheffield W. Det är dock bara ett poäng som skiljer lagen åt i tabellen och därför förväntar vi oss att bevittna en tät kamp här, men vår budget räcker dessvärre inte till för en halv- eller helgardering, och därför spikar vi alltså QPR – och håller tummarna!

9. Wolves – Everton, 1X

Wolves är det bättre laget och spelar för en Europa-plats, vilket får oss att välja deras sida i det här mötet. Everton har förvisso gjort det bra under Ancelotti men får Wolves pusselbitarna på plats i det här mötet, så ska de bara vara steget större. Speciellt här på hemmaplan. 1X.

10. Aston Villa – Crystal Palace, 1

Ja, vi väljer faktiskt att spika Aston Villa här när Crystal Palace tittar förbi. Det är trots allt så att Crystal Palace inte längre har någonting att spela för, det har som bekant Aston Villa, som direkt spelar för sin överlevnad på söndag. Nu sänks svårighetsgraden dessutom ett snäpp, man har haft ett riktigt tufft spelschema här på slutet och kan därför må bra av att möta ett redan färdigt Crystal Palace. Vi testar!

11. Tottenham – Arsenal, X2

Arsenal ser betydligt mer solida ut i försvaret än tidigare och har dessutom fått igång offensiven med Aubameyang längst upp i banan, därför väljer vi faktiskt deras sida i det här mötet. Mourinhos Tottenham övertygar trots allt inte på något vis, utan är direkt beroende av att en sådan som Kane presterar på sin absoluta topp. Arsenal känns klart vassare just nu, och det är alltså dagsformen som får oss att klicka in X2. Oavgjort?

12. Bournemouth – Leicester, 2

Bournemouth fortsätter att förlora fotbollsmatcher och kommer att bli ett av tre lag som åker ur Premier League den här säsongen, det är vi alltså helt övertygade om. Ingenting stämmer för deras del, och därför tror vi stenhårt på Leicester i det här mötet, de har två goda prestationer bakom sig nu och bör vinna den här fotbollsmatchen. SPIK!

13. Swansea – Leeds, 2

Seger är det enda som räknas här för Leeds del, eftersom att lagen under fortsätter att prestera på en fin och jämn nivå. West Brom vinner, Brentford vinner och därför måste Leeds besegra Swansea ifall de är intresserade av direktplatsen till Premier League. Det tror vi de fixar. Men krysset bör också vara med här, men vår budget räcker dessvärre inte till. SPIK!

 TILL SVENSKA SPEL!

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming