speltips_skribent

Speltips Brighton – Manchester City 11/7: Odds tips till 1.87x

Brighton har i princip säkrat ett nytt kontrakt i Premier League, det öppnar upp för en City-seger.

Twitter Facebook

Graham Potter har onekligen gjort mer än vad som förväntades av honom och Brighton den här säsongen, det ska den gamla Östersund-tränaren ha all cred för. Nu är i princip ett nytt kontrakt säkrat, och det blir alltså högst troligt spel i Premier League även nästa säsong. Det är imponerande.

För även under coronauppehållet var de flesta överens om att just Brighton skulle åka ur Premier League, de hade ett tufft spelschema framför sig och infann sig läskigt nära nedflyttningsstrecket. Men det har de alltså löst galant, Brighton har besegrat Arsenal och Norwich, men även plockat poäng mot Leicester. Det betyder att vi finner dem åtta poäng ovanför strecket med fyra omgångar kvar att spela.

Men här på lördag så är det alltså tuffaste möjliga motstånd Brighton har framför sig, och den här desperationen efter poäng finns heller inte, vilket vi i sin tur tror öppnar upp för en komfortabel Manchester City-seger. Dessa lag vill båda spela fotboll, och det gör trots allt City betydligt bättre.

Odds från asianmarknaden

Manchester City har vunnit fem av sina sju senaste matcher sedan återstarten i juni månad, förlust mot Chelsea och Southampton har det blivit men i resterande fighter har man i princip kört över sitt motstånd. Arsenal besegrades med 3-0, Burnley med 5-0, Liverpool med 4-0 och senast Newcastle med 5-0 igen. Vi tror faktiskt på liknande siffror på lördag.

Pep kommer som alltid att rotera kraftigt vilket öppnar upp för motiverade lirare, även fastän man egentligen inte har någonting att spela för – bortsett från en andraplats givetvis. Den har Chelsea, i teorin fortsatt en chans att nå och fram tills dess så lär City göra jobbet som krävs.

Det är dessutom så att Brighton är lite av ett drömmotstånd för City, sex raka segrar har man mot det här laget och senast besegrade man Brighton med hela 4-0. I matchen innan det 4-1 på bortaplan. Vi kommer därför att klicka in City på asianmarknaden.

Manchester City (-1.5 asian handicap) betalar finfina 1.87x insatsen hos spelbolaget Hajper. Helt klart värt en slant, mötet osar klasskillnad!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID REGISTRERING!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.87
Bolag: Hajper (100 kr gratis – utan insättning)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming