speltips_skribent

Speltips Juventus – Atalanta 11/7: Superintressant tillställning

Sätter Juventus ned foten eller noteras Atalanta för sin tolfte raka seger? Speltips, odds och allting inför superfighten. Matchstart: 21:45.

Twitter Facebook

Vilken monsterfight vi har framför oss här, ligaledaren Juventus ställs mot Europas formstarkaste lag i Atalanta, och oavsett vad för slutresultat det blir här i Turin så garanteras vi i princip en underhållande tillställning. Det lär bli en fight enda in i kaklet.

Toppstriden i Serie A hade onekligen mått bra av en Atalanta-seger på lördag, för även fastän Juve föll mot Milan senast så skiljer det alltså fortsatt sju poäng Juve och Lazio åt i tabellen. Simones mannar har varit en stor besvikelse sedan återstarten, förlust mot Lecce senast och innan dess en 3-0-förlust mot AC Milan. Inter är alltså till och med tabellfyra nu för tiden. Och det går därför inte att blunda för att Atalanta är den mest givna utmanare till ligaguldet.

Atalanta placerar sig förvisso två poäng efter Lazio i tabellen men de har samtidigt 12(!) raka segrar i bagaget inför lördagens möte. 12 raka segrar alltså. Ta in det. Ett minst sagt otroligt facit som självklart talar för att man passerar Lazio i tabellen framöver.

Men det är alltså inte bara dessa segrar som är imponerande när det kommer till Atalanta, deras offensiv är minst sagt galen och det är här som siffrorna nästintill blir löjliga. Atalanta har alltså gjort 85(!) mål den här säsongen, 85 stycken, 31 omgångar in i seriespelet. För att få perspektiv på det hela så kan vi konstatera att Lazio står på 67 och Juve på 65.

Upp till bevis!

Att matchen mellan Juventus och Atalanta är lördagens stora höjdpunkt ute i fotbollseuropa håller säkerligen de flesta med om. Det här är trots allt sista möjligheten för att väcka spänning i toppstriden, Juventus ställs alltså mot Lazio den 20 juli, vid förlust här kommer man att vara ordentligt pressade inför det mötet – förutsatt att Lazio och Atlanta vinner i nästa omgång.

Som ni förstår så är det väldigt mycket som står på spel här, och den stora frågan är givetvis; Vilket lag drar det längsta strået? Blir det Ronaldo och hans Juventus, där tyngden i rutinen kliver in? Eller blir det dagsformen som blir avgörande för utfallet?

Vi är inne på det förstnämnda, Juventus har trots allt vunnit den här serien vid åtta raka tillfällen och är väl medvetna om vad som krävs när det kommer till dessa typ av tillställningar. Allt som oftast så går man trots allt segrande ur dem. Atalanta har förvisso inget att förlora, och kommer därför att gå för det, men Napoli är inget Juventus, och inte heller ett Lazio urform.

Juventus har även en Cristiano Ronaldo längst upp i banan, portugisen står på 26 gjorda mål den här säsongen, bara tre färre än Immobile och alla som följt Ronaldos karriär är väl medvetna om vad det betyder. Han kommer att göra mål på lördag, och därför kommer vi även att välja deras sida.

Den raka ettan blir alltså vårt speltips från Turin, den klickas in till fina 2.15x insatsen hos spelbolaget Unibet. Och stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK vid registrering

Få 100 kr direkt vid registrering hos Hajper.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming