speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Real Betis 11/7: Bergsäker seger

Atletico Madrid är pressade att vinna efter Sevillas tunga seger över Bilbao i torsdags. Speltips från 1X2-marknaden.

Twitter Facebook

Det är minst sagt trevligt att se det gamla Atletico Madrid igen, Spaniens högstaliga har onekligen behövt detta i bristen på konkurrens till Real Madrid och Barcelona, även fastän det nu givetvis är för sent för Atletico att hinna ikapp. Istället handlar det om fighten mellan Sevilla och Atletico, och det ligger självklart prestige i att sluta bland dem tre främsta i den här serien.

Och precis som den inledande texten antyder så har Atletico växlat upp ordentligt sedan coronauppehållet. De har vunnit fem av sina åtta senaste matcher samtidigt som de alltså är obesegrade, relevant att lyfta fram är dessutom det faktum att de ställts mot lag som Athletic Bilbao och FC Barcelona – båda på bortaplan.

Sevilla är även de inne i en riktigt bra period nu vilket innebär att Atletico Madrid måste fortsätta vinna, de båda lagen står alltså på exakt lika många poäng med fyra omgångar kvar att spela, men Sevilla leder inbördes möten-fighten, vilket innebär att Atletico måste plocka fler poäng. Därför är seger ett måste för dem på lördagskvällen.

Ojämna så det skriker om det

Det är nog ingen överdrift att påstå att Real Betis varit Spaniens stora frågetecken säsongen 19/20. Det har onekligen blåst hejvilt kring klubben och tränare har kommit och gått, vilket är väldigt förståeligt i och med att Betis i princip har en trupp för en top 6-placering i den här serien. Vi hittar de idag på en 13:e plats i tabellen.

Betis har alltså på alla sätt och vis underpresterat kraftigt i år. 3 segrar på dem 15 senaste omgångarna är ett faktum, och även fastän den senaste trean kom just i den senaste omgången (3-0 seger över Osasuna), så har vi alltså väldigt svårt att se att de ska kunna störa Atletico Madrid på lördag. Atletico mår väldigt bra och det gör helt enkelt inte Betis – de får ingenting att fungera just nu.

Det går självklart att argumentera för att Real Betis har en fin höjd, det har de ju trots allt men det är alltså inte alls ofta de lyckas få till det längre. Det är långt ifrån som det var under fjolåret.

Med det sagt så väljer vi att klicka in Atletico Madrid som vinnare i matchen, och gör detta till godkända 1.50x insatsen hos spelbolaget William Hill. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

 RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.50
Bolag: William Hill (100 kr freebet)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming