speltips_skribent

Speltips Hammarby – Sirius 11/7: Vi gör ett nytt försök!

Hammarby har absolut inte råd att tappa fler poäng framöver, måstematch så det skriker om det när Sirius tittar förbi.

Twitter Facebook

Otroligt nog var Hammarbys storförlust (3-0) mot Häcken senast ett steg i rätt riktning, åtminstone sett till hur offensiven såg ut i den matchen och det är väl egentligen bara en tidsfråga innan det lossnar för Paulinho & Co. För det måste det väl göra någon gång?

Hammarby har bara vunnit två av sina sex inledande fighter i Allsvenskan och addera därtill att man åkt ut ur Svenska Cupen efter en förlust mot Göteborg i kvartsfinalen. Billborn har onekligen haft mycket att tänka på och den stora frågan är vad som egentligen håller på att hända med säsongen 2020? Är det för sent redan? Eller kommer Hammarby att vara involverade i en toppstrid 20 omgångar in i seriespelet.

Vi trots allt fortfarande på det sistnämnda, att Hammarby tar sig i kragen här framöver och ser till att börja vinna fotbollsmatcher. Ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande i och med hur mycket kvalité det finns i den här truppen. Titta bara på deras offensiv, den ska kunna fälla vilket lag som helst i den här serien – vilket dag som helst.

Spänner musklerna?

Överraskande nog skiljer det alltså fyra poäng Hammarby och Sirius åt i tabellen, de sistnämnda placerar sig före och mer exakt på en imponerande andraplats – fem poäng efter Norrköping. Och ja, Sirius har imponerat under inledningen, de har två fina ytterbackar som bidragit rejält i offensiven och Natanbay, Saeid och Veccia har även de sett fina ut.

Det är dock på sin plats att lyfta fram Sirius defensiv här, fortsätter de att göra samma misstag som de gjort under inledningen (8 insläppta) så kommer Hammarby garanterat att straffa dem, det är en sak som är säker.

Och det är alltså lite det vi är inne på här, att vi helt enkelt har svårt att se att Sirius ska kunna stå emot Hammarbys offensiv, det i kombination med att Hammarby måste vakna till liv nu, det vore trots allt det mest logiska här, ifall de går och vinner den här matchen någorlunda komfortabelt. Det är helt enkelt dags för det nu.

Vårt speltips härifrån blir därför också den raka ettan, även fastän den nu står på 1.60x hos spelbolaget Snabbare. Måstematch så det skriker om det, och Hammarby är i grund och botten bättre – ett vägskäl! Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR VID INSÄTTNING!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 kr i bonus

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.60
Bolag: Snabbare (100 kr vid insättning)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming