speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Atletico Madrid 12/1: Supercupfinal i Jeddah

Saudiarabien bjuds på ett Madrid-derby! Årets första titel står på spel när Real Madrid och Atletico Madrid drabbar samman.

Twitter Facebook

Real Madrid gjorde historien kort med Valencia i semifinalen när de, redan efter timmen spelad var uppe i en 3-0-ledning. Parejo reducerade sedan på straff, men det var egentligen aldrig något snack om saken, Real Madrid var bättre och vann välförtjänt.

Annorlunda såg det minst sagt ut i den andra semifinalen, den mellan Atletico Madrid och Barcelona. Valverdes mannar var fullständigt överlägsna i det mötet och än idag förstår man inte riktigt hur Atletico lyckades vinna den matchen. 3-2 blev det till slut, efter ett sent avgörande från Correa.

Slutsatsen av dessa två semifinaler är följande; Real Madrid är att räkna med i år, det råder det inga som helst tvivel om. Zidane har äntligen fått ordning på försvarsspelet och Real Madrid är – tillsammans med Atletico – det laget som släppt in allra minst mål i La Liga. Addera därtill att Isco är på väg tillbaka till storformen, ja Real Madrid mår riktigt bra.

Annorlunda känner vi alltså för Atletico Madrid, de har haft stora problem med offensiven den här säsongen, insatsen mot Barcelona var onekligen ett kvitto på det. De är alltså helt ofarliga, ja nu gjorde de tre mål men faktum är att de i princip tillbringade 90 minuter genom att rensa långt. Simeone behöver göra något åt offensiven, så är det bara – helst få in ny anfallare, möjligtvis Cavani?

Real Madrid vinner

Trots kritiken mot Atletico Madrid så utgår vi ifrån att de kommer att vara en tuff nöt att knäcka för Real Madrid, det är de trots allt alltid. De är alltid organiserade bakåt, och man tar väl ändå inte i när man påstår att Atleticos försvar är det bästa i världen?

I slutändan har vi dock svårt att se att Atletico ska vinna den här matchen, de saknar kraften i offensiven, och även fastän nu Real Madrid saknar Benzema, Bale och Hazard, så tror vi man, med hjälp av lirare som Kroos, Modric och Valverde löser det här ändå.

Spelvärdet är dessutom riktigt fint på Real Madrid, spelbolaget Bethard bjussar onekligen till här, och ställer alltså ut oddset 2,35x på Los Blancos. Det är helt klart värt en slant. Och det blir alltså speltipset härifrån! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,35
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming