speltips_skribent

Speltips Aston Villa – Manchester City 12/1: Komfortabel trepoängare?

Tydlig skillnad i kvalité när Aston Villa och Manchester City gör upp om segern på Villa Park.

Twitter Facebook

Manchester City är alldeles för långt efter Liverpool för att de ska kunna drömma om ett ligaguld i år. Så är fallet, men så länge möjligheten finns till att krympa avståndet, så räknar vi med att Manchester City bibehåller sitt fokus, och sätter fart mot förstaplatsen. Hedern står trots allt på spel här, och att infinna sig 14 (kan bli 17) poäng efter är absolut inte acceptabelt.

Och här under de senaste veckorna har vi trots allt sett en reaktion från Citys sida, faktum är att de vunnit åtta av sina nio senaste matcher – sett till alla tävlingar. Det är ett fint facit, minst sagt. Liverpool vägrar dock tappa poäng, vilket innebär att City måste fortsätta på det inslagna spåret.

Skadeläget i Manchester City-lägret ser som bekant bättre ut, Aguero är tillbaka efter sin skada, vilket innebär att man endast har två avbräck – Sane och Laporte. Resterande lirare är alltså tillgängliga och det är givetvis något som gläder Pep. Jesus må ha gjort ett par mål här på slutet men det råder inga som helst tvivel om att Aguero fortsatt är det bättre alternativet, så är det.

Kombinationsspel testas

Aston Villa infinner sig hela tiden runt nedflyttningsstrecket, givetvis är det en bekräftelse på att det skiljer ofantligt mycket i kvalité mellan dem och Manchester City, det är trots allt toppen mot botten som gäller här.

Men Aston Villa har faktiskt gått bra på Villa Park under den senaste perioden, här är de i princip alltid knepiga. De har undvikit ett nederlag här vid 6 olika tillfällen, på 10 matcher. Det är en helt okej siffra trots allt, speciellt när man ser att City tappat poäng i 4 av 10 bortamatcher.

Vi kan dessutom konstatera att City bara lyckats hålla nollan intakt, i 2 av sina 18 senaste matcher, det är onekligen en indikation på att allting inte riktigt stämmer i defensiven. Därför tror vi mycket väl Aston Villa kan komma att hamna i målprotokollet på söndag.

I slutändan så tror vi dock City står där som segrar efter 90 spelade, därför klickar vi in; Manchester City att vinna + BLGM – Ja, till finfina 2,10 x insatsen hos spelbolaget Snabbare. 

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 2500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 2000 kr – hos Unibet

Missa absolut inte Unibets erbjudande; en 100-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 2,10
Bolag: Snabbare (2500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming