speltips_skribent

Speltips PSG – Monaco 12/1: Dödar tillställningen tidigt?

PSG är i vanlig ordning fullständigt överlägsna i Ligue 1, det kommer att bekräftas ytterligare i Paris under söndagskvällen.

Twitter Facebook

Paris SG, med lirare som Mbappe, Neymar, Icardi, Di Maria och Cavani i offensiven, ja det blir i princip inte bättre, speciellt inte när samtliga lirare verkar ha hittat formen, i lagom tid till utmaningarna under våren. Här tänker vi främst på Champions League, har PSG det som krävs för att vinna hela turneringen?

Helt klart har de det, vi räknar med PSG som en huvudkandidat här, tidigare har de inte varit tillräckligt mogna för steget, men nu är man alltså detta i vår mening. Tuchel förfogar över ett fantastiskt lag, minst sagt, det är bevisligen inte heller så att PSG enbart har en intressant offensiv.

Veratti, Marquinhos (på sin nya position), Meunier, Thiago Silva (håller än) och Navas är allt annat än dåliga lirare, den sistnämnda är möjligtvis den viktigaste pusselbiten i det här laget, PSG har äntligen fått in en målvakt i världsklass – Navas kan mycket väl visa sig vara skillnaden i slutspelet.

Tillbaka till det mer relevanta här, Ligue 1 och tabellställningen. PSG infinner sig självfallet på en förstaplats i tabellen, fyra poäng före Marseille. Men, nu är det alltså så att Marseille har två matcher mer spelade, att differensen blir 10 poäng när PSG hunnit ikapp, är givetvis något vi utgår ifrån. Och de går de allt som oftast på halvfart i ligaspelet – åtminstone i de mindre matcherna.

Tyvärr Monaco!

Monaco har som bekant haft det kämpigt sedan lirare som Mbappe, Fabinho, Moutinho, Silva, Falcao, Lemar, Mendy och Bakayoko lämnade klubben, det är inte direkt konstigt, och man blir fortsatt överraskad när man inser att Monaco ägde alla dessa fantastiska spelare under en och samma tidsperiod. Wow!

Men det är alltså inte längre samma Monaco som då, i fjol var laget nära på att åka ur Ligue 1, man infann sig alltså enbart två poäng ifrån en kvalplats. Idag finner vi de på en sjundeplats i tabellen men det är en oerhört jämn upplaga i år, man har alltså bara tre poäng ner till en 14:e plats. Och faktum är att Monaco bara vunnit 8 av 18 ligamatcher.

Därför kommer Monaco att förlora på söndag, det är vi alltså helt övertygade om. Sett till historien har de dessutom haft det väldigt jobbigt mot PSG under de senaste åren, faktum är att man släppt in otroliga 21 mål på de 5 senaste matcherna mot ligaettan. Wow, det är en nästintill en sjuk siffra. 3-1, 0-4, 4-0, 7-1, 3-0, det är de fem senaste resultaten lagen emellan.

Med det sagt så väljer vi att testa spelet; PSG (-2 asian handicap), till finfina 1,90 x insatsen hos spelbolaget NordicBet. Vi har svårt att se ett annorlunda utfall än en PSG-kross här!

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet har Sveriges bästa omsättningskrav

1x i omsättningskrav, och ett minimum odds på 1,00. Det får ni hos No Account Bet. Dessutom; en 100-procentig odds bonus, upp till 200 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: NordicBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming