speltips_skribent

Speltips Real Betis – Eibar 30/11: De studsar tillbaka

Real Betis återvänder hem för spel på Estadio Benito Villamarín igen. Hyfsat facit här så här långt – noteras för en trea?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Real Betis har varit allt annat än stabila under inledningen på 20/21, egentligen så där härligt ostabila som de i princip alltid varit och är. De vinner, eller förlorat – ingenting däremellan.

Och det är alltså tydligt i år också, vi finner Betis på en  12:e plats i tabellen med resultatraden 4-0-6, 12-21. En otrolig rad, som onekligen är ett kvitto på ojämnheten. Men det är samtidigt på sin plats att lyfta Betis höjd, Pellegrini förfogar över en otrolig trupp och i längden så bör det trots allt resultera i att Real Betis åtminstone är med och utmanar om en top 6 placering i den här serien.

Tittar vi dessutom närmre på var Betis lirat majoriteten av sina matcher den här säsongen så sticker helt klart siffrorna ut, faktum är att Betis spelat fem av sina sju senaste matcher på resande fot, nu återvänder de äntligen hem till Estadio Benito Villamarin, och här lyder resultatraden 2-0-2 – en av förlusterna är mot Real Madrid, i en match Betis faktiskt var det bättre laget i.

Måstematch

Det går inte att komma från att måndagens möte är av kategorin en måstematch för Betis, men det är även ett drömläge till att studsa tillbaka. Annorlunda går det faktiskt inte att se på det hela när Eibar tittar förbi.

Eibar står fortfarande på blott 2 segrar, 10 omgångar in i seriespelet, och då är de nog ett av dem lagen i La Liga som haft trevligast spelschema här under inledningen. Eibar har misslyckats med att besegra lag som Huesca, Cadiz, Osasuna, Elche och bland annat Celta Vigo. Det tycker vi säger allt om status på dem – det kommer att bli en kämpig säsong för deras del.

Hemmaplansfördelen tror vi blir den avgörande faktorn för utfallet i den här matchen, Real Betis återvänder äntligen hem och bör kunna lösa en trea mot den här typen av motstånd. Gör man inte detta, så är det bara att konstatera att Pellegrini inte alls fått ihop det. Men fram tills dess tror vi alltså på Betis.

Den raka ettan klickas in till godkända 1.80 x degen hos spelbolaget Bet365. Välkomstbonus tillgänglig här ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.80
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: