speltips_skribent

Speltips Lazio – Udinese 29/11: Middagsmatch från Serie A

Tidig avsparkstid i Rom när Lazio och Udinese drabbar samman. 12:30 är tiden som gäller – och vi har speltipset!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Lazio har varit långt från samma Lazio som man var under inledningen på säsongen i fjol, det är bara att konstatera. De är inte alls lika självklara framåt som då. Men de är onekligen på uppgång, det går inte att komma från när vi tittar närmre på deras senaste resultat, och allting talar för att man fortsätter på det inslagna spåret framöver.

Lazio är inför söndagens möte mot Udinese obesegrade i åtta(!) raka matcher, sett till alla tävlingar. Fem av dessa åtta matcher har man dessutom gått segrande ur och här närmst plockade man ytterligare en komfortabel hemmaseger över Zenit St Petersburg i Champions League. Innan dess 2-0 seger över Crotone på bortaplan.

Och det är på sin plats att även nämna att Lazio ställts mot lag som Juventus och Dortmund, men trots detta inte förlorat. Det tycker vi helt klart är ett steg i rätt riktning och ett kvitto på att Lazio fortfarande håller en hög kvalité. Vi drar därför inte allt för stora växlar av deras svaga inledning. Den har man bevisligen lagt bakom sig.

Udinese räcker inte till

Udinese har som väntat fått en tuff inledning på säsongen 20/21, vi finner de alltså först på en 16:e plats i tabellen med blott 7 poäng på kontot. Fem av deras åtta inledande fighter har resulterat i en förlust, mot lag som Hellas Verona, Spezia och Fiorentina x2 (i Coppa Italia). Resultat som bara bekräftar var Udinese står sig i jämförelse med ett lag som Lazio.

Och det råder inga som helst tvivel om att Udinese kommer att ha det jobbigt i år, vi räknar med att man spelar kvar i Serie A nästa säsong men det är absolut ingen garanti. Den svaga offensiven är ett ordentligt orosmoment för deras del och förbättrar man inte den snart, så kan man mycket väl komma att infinna sig under nedflyttningsstrecket framöver. Kanske redan efter helgens omgång.

Vi räknar därför med att Lazio besegrar Udinese komfortabelt på söndag, allt annat vore onekligen ett överraskande resultat. Mötet osar klasskillnad i vår bok, och därför klickar vi glädjande in den raka ettan här till finfina 1.71 x degen hos spelbolaget SpeedyBet. Dagens bästa speltips!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.71
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 12:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: