speltips_skribent

Speltips Leicester – Fulham 30/11: En trygg seger är att vänta

Vi förväntar oss att Leciester studsar tillbaka direkt efter förlusten på Anfield i förra helgen. Tre pinnar säkras!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Sex raka segrar var ett faktum för Rodgers Leciester inför mötet på Anfield i förra helgen, väl framme i den matchen – mot ett någorlunda skadedrabbat Liverpool – var många, inklusive oss inne på att det fanns en bra skrällchans för Leicester, att åtminstone en pinne skulle kunna säkras. Liverpool spände dock musklerna ordentligt och vann till slut med komfortabla 3-0.

Det är givetvis aldrig enkelt att resa till Liverpool och få med sig poäng på Anfield, vi ska därför inte vara för hårda mot detta Leicester, som trots allt gått som tåget innan dess. Nu blev det förvisso ett nytt tapp i veckan, mot Braga i Europa League, men krysset mot Braga innebar bara att Leciester säkrade kontraktet, därför drar vi inte allt för stora slutsatser av det resultatet heller, utan är istället övertygade om att Leicester studsar tillbaka på måndag.

Det är trots allt ett generöst motstånd Leicester ställs mot, Fulham har som bekant haft sina problem under inledningen och kliver dessutom in i mötet med två raka förluster. Det innebär att de fortfarande står på blott en seger så här långt, resultatraden ser ut som följande; 1-1-7, 9-18. Otroligt svaga siffror, minst sagt.

Bergsäkert spel

Senast Leciester och Fulham ställdes mot varandra här på King Power Stadium så vann Leicester tryggt med 3-1. Då satte Vardy dit två baljor och vi förväntar oss alltså att se ett liknande resultat den här måndagskvällen – även med Vardy i målprotokollet.

Vi kommer dock inte att komplicera till det här, utan väljer alltså att kliva in på Leicester direkt på 1×2-marknaden. Vi tycker SpeedyBet ställer fram ett tillräckligt intressant odds på den marknaden, ett så här förhand – i vår bok – bergsäkert spel härifrån.

Skadeläget ser dessutom oerhört bra ut i Leicester då man i princip har hela truppen intakt. Med hjälp av hemmaplansfördelen och helt enkelt kvalitén på banan, så vinner Leicester den här matchen. Den raka ettan klickas in till godkända 1.52 x degen hos SpeedyBet! 100 kr bonus ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.52
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: