speltips_skribent

Speltips PSG – Leipzig 24/11: Tre poäng ett måste för PSG

PSG måste besegra Leipzig och säkra tre pinnar på tisdag, annars så ser det onekligen mörkt ut framöver. Måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Vi har fått se en minst sagt spännande utveckling här i grupp H, där Manchester United toppar gruppen trots en förlust mot den förväntade slagpåsen Istanbul Basaksehir, det säger väl egentligen allting. PSG finner vi alltså först på en tredjeplats med två förluster på kontot, tre omgångar in – och Leipzig har precis som United sex pinnar säkrade. Så ser det alltså ut halvvägs in i det hela.

Och PSG är alltså nu ute efter revansch efter förlusten i Tyskland senast, Leipzig vann med 2-1 efter att ha vänt på ett 1-0-underläge och det betyder egentligen bara en sak, PSG måste vinna på tisdag.

Tillskillnad från fighten i Tyskland har PSG både Neymar och Mbappe tillbaka i en elva, det är onekligen en positiv nyhet och en nyhet vi tror betyder att PSG vinner den här matchen till slut. Kollektivet har inte direkt imponerat, men det går inte att komma från att Neymar fortfarande är top 3 i världen, samtidigt som Mbappe bara fortsätter att ta kliv – fransmannen har gjort 9 mål och 4 assist på 7 matcher i Ligue 1.

Det är dock så att PSG fortfarande inte är 100-procentiga på skadefronten, Kean, Sarabia, Icardi, Gueye och Draxler saknas, samtidigt som både Herrera och Veratti är ett frågetecken. Kimpembe är dessutom avstängd. Att det blir en enkel uppgift tror vi därför inte, utan Leipzig lär orsaka trubbel här på Parc Des Princes. Men som sagt, i slutändan så tror vi PSG står där som segrare.

2 segrar på dem 5 senaste

Leipzig har bortsett från storförlusten mot Manchester United varit bra under inledningen på 20/21, det får vi trots allt konstatera efter segern över PSG här i Champions League, samt att man ändå har en top 4 placering i Bundesliga intakt. Det är bra, men inte wow på något sätt.

Och just där har vi Leipzig någonstans, de är i vår bok långt från ett av Europas bästa lag, men de är alltid jobbiga att möta. Ett hårt kämpande kollektiv. Att man klarat sig så här bra utan Werner är dessutom imponerande, även fastän vi tror det kommer att bli jobbigare framöver. Krysset mot Eintracht är trots allt ett kvitto på det, även förlusten mot Gladbach inför landslagsuppehållet. Fler sådana poängtapp kommer att komma framöver.

Vi kommer därför helt enkelt att klicka in PSG som vinnare i den här matchen, vi tycker trots allt värdet är okej direkt på 1×2-marknaden, och ettan fungerar i sin tur alldeles utmärkt i en dubbel. PSG måste vinna, och även fastän de varit svagare i CL i år, så finns höjden fortfarande där. Neymar och Mbappe löser biffen till 1.57 x degen hos spelbolaget Betway. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.57
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming