speltips_skribent

Speltips Rennes – Chelsea 24/11: Tydlig skillnad

Det är full fart på detta Chelsea just nu och därför har vi svårt att se att slagpåsen Rennes ska kunna stå emot här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Det är ett minst sagt otroligt lagbygge Lampard förfogar över, inte bara dem elva spelarna på banan utan även dem på avbytarbänken, som onekligen håller en hög kvalité. Bredden är otroligt bra, och just bredden talar för att Chelsea besegrar Rennes på tisdagskvällen.

För oavsett hur man än vrider och vänder på det hela så är det tydligt att Rennes infinner sig långt från detta Chelsea, först och främst så är det just bredden man inte har, bevisligen. Man har inte fixat det intensiva spelschemat och det är tydligt när man tittar närmre på deras resultat. Rennes har bara vunnit en av sina åtta senaste matcher, sett till alla tävlingar, och det sticker ut i och med att man även ställts mot generöst motstånd i ligaspelet.

Rennes har enbart plockat en trepoängare efter matcher mot Bordeaux, Brest, Angers, Dijon och Reims. Det tycker vi sticker ut ordentligt, och det betyder även att vi finner Rennes först på en sjundeplats i tabellen i Ligue 1, 5 segrar av 11 möjliga alltså. Då ska man helt enkelt inte räcka till mot ett Chelsea som jagar en slutspelsplats i Champions League. Annorlunda kan vi faktiskt inte se på det hela.

Vinner tryggt

Den stora moroten här för Chelsea är onekligen det faktum att man kan säkra en plats i åttondelsfinalen vid en seger, så är det. Chelsea står som bekant på sju pinnar tre omgångar in, samtidigt som både Krasnodar och Rennes står på varsin pinne. Ponera att Sevilla besegrar, eller kryssar mot Krasnodar på tisdag, ja då är avancemanget säkrat för Chelseas del ifall man vinner. Det tror vi får Chelsea att tuffa på här.

Det är onekligen en stor fördel att säkra ett avancemang så tidigt som möjligt, extra mycket den här säsongen i och med det täta spelschemat på grund av pandemin. Att kunna vila sina nyckelspelare i omgång 5 och 6 är säkerligen något Lampard strävar efter, åtminstone att ha den möjligheten.

Vi väljer därför att klicka in Chelsea som vinnare i matchen och gör alltså detta till godkända 1.66 x insatsen hos spelbolaget Betsson. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.66
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming