speltips_skribent

Speltips Manchester United – Basaksehir 24/11: Revanschlusta

Manchester United föll tungt borta i Istanbul men kommer absolut inte att tillåta samma utfall på tisdag. Säkrar tre pinnar på Old Trafford.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Demba Ba och Edin Visca säkrade Basaksehirs första tre pinnar i Champions League för tre veckor sedan, en riktig tung skalp alltså, och även fastän United har varit ojämna under inledningen, så var åtminstone vi helt övertygade om att de skulle vinna den matchen. Men så blev det alltså inte, och United är därför nu i stort behov av en trepoängare på tisdag.

Och den trepoängaren ska man väl bara säkra här på Old Trafford? Istanbul Basaksehir är trots allt gruppens slagpåse, de gör alltså sitt blott första gruppspel i Champions League någonsin, och det går heller inte att blunda för att man inte alls varit lika självklara i ligaspelet som i fjol.

Faktum är att Istanbul Basaksehir bara vunnit fyra av sina nio inledande ligafighter i Super Lig, det tycker vi trots allt sticker ut och här närmst tappade man ytterligare tre pinnar då man föll mot Besiktas, i en match man släppte in tre nya baljor. 12 insläppta nu, 9 omgångar in.

Klasskillnad?

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så har vi väldigt svårt att se att Istanbul Basaksehir, här på bortaplan, ska kunna åstadkomma någonting mot Manchester United. United är absolut inte 100-procentiga, men de vann åtminstone i helgen och är alltså kvar i vinnarspåret efter den tunga segern över Everton inför uppehållet.

Greenwood och Pogba är dessutom tillbaka från skada och den förstnämnda förväntas faktiskt kliva direkt in i elvan, Pogba lär få 30 minuter åtminstone och även fastän fransmannen inte varit på topp, så är det givetvis skönt för Solskjaer att ha honom tillbaka

Vi förväntar oss helt enkelt att se mer fart i offensiven hos United här på Old Trafford, och med Rashford, Martial, Greenwood och Fernandes på banan, så bör det hela resultera i tre pinnar. Ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande att se här. Vi klickar därför in United (-1.5 asian handicap) till godkända 1.75 x degen hos spelbolaget Bet365. 2-0? Missa absolut inte Bet365 välkomstbonus här nedanför! Lycka till! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.75
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming