speltips_skribent

Speltips Parma – Atalanta 28/7: Tydlig målsättning!

Andraplatsen är fortsatt inom räckhåll för Atalanta, som lär göra allt i sin makt för att sluta före Inter och Lazio i tabellen. Ny historia kan skrivas!

Twitter Facebook

Det är som bekant inte varje säsong som Atalanta är med och slåss om en topplacering i Serie A, vi kan därför bara tänka oss harmonin som existerat, och existerar inom gruppen – och speciellt här i dem två avslutande omgångarna. Deras vår och sommar har som bekant varit helt fenomenal och nu ska bara en andraplats säkras den 2 augusti.

Nu kan det möjligtvis uppfattas så att Atalanta bromsat en aning i sina prestationer här på slutet, de har förvisso bara vunnit två av sina fem senaste matcher men det är onekligen tufft motstånd som man stött på, Juve och AC Milan bland annat.

Men det är faktiskt så att Atalanta fortsatt är obesegrade sedan en bra tid tillbaka, mer exakt har man inte förlorat en match sedan den 20 januari, vilket betyder att man är obesegrade i 18(!) raka matcher. Det är onekligen på sin plats att verkligen lyfta det här lagbygget, de har som sagt varit helt fenomenala.

Addera därtill att Atalanta gjort otroliga 96 mål den här säsongen, bara i ligaspelet. Det har inget lag lyckats med sedan en bra tid tillbaka, mer exakt handlar det alltså om 60 år vilket bara är ytterligare en bekräftelse på kvalitén hos detta gäng.

Ett poäng efter

Det skiljer bara ett poäng tabelltvåan Inter och Atalanta åt inför tisdagens möte, Inter ställs samtidigt mot Napoli i samma omgång, och då är det dessutom så att Atalanta och Inter gör upp i den absolut sista omgången. Det innebär alltså att Atalanta har en andraplats i sina egna händer inför dem två avslutande omgångarna, en jäkla morot för samtliga spelare i Atalanta – de kommer givetvis att göra allt för att bli tvåa.

Annorlunda ser förutsättningarna onekligen ut för Parma, de har alltså ingenting att spela för längre. Motivationsfaktorn lär därför spela en roll i det här mötet, på ena sidan har vi trots allt ett gäng som är väldigt nöjda med sin säsong, och som bäst kan bli åtta. På andra sidan har vi ett formstarkt Atalanta som jagar en historisk plats i tabellen. Tydlig skillnad!

Vi kommer därför att investera i en bortaseger på tisdag, och kommer alltså att göra detta på asianmarknaden. Atalanta (-1.5 asian handicap) känns bra i och med deras superoffensiv, spelet klickas in till finfina 1.96x insatsen hos spelbolaget Hajper. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID REGISTRERING!

Regler & Villkor gäller.

Testa Betfair: 100 SEK freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.96
Bolag: Hajper (100 kr gratis – utan insättning)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming