speltips_skribent

Speltips Hammarby – Örebro 27/7: Odds tips till 1.94x

Vi förväntar oss att se en reaktion från Hammarbys sida efter storförlusten mot Malmö FF senast. Matchstart: 19:00.

Twitter Facebook

Allsvenskan 2020 är efter kvällens matcher 11 omgångar gammal, vilket betyder att mer än en tredjedel av säsongen är spelad och vi finner alltså Hammarby först på en 11:e plats i tabellen. Det är ett överraskande utfall, minst sagt men det finns fortfarande tid för Hammarby till att börja vinna fotbollsmatcher och i sin tur minska gapet upp till en top 3 placering. Vid seger på måndag har man alltså “bara” fem poäng upp till en sådan placering. 

Och så småningom, här framöver så lär Hammarby trots allt få fart på grejerna, vi har svårt att se ett annorlunda utfall med den offensiven. Man har ett riktigt fint lag och är klart bättre än vad tabellen påvisar. Därför ska man bara besegra ett motstånd av Örebros kaliber här på hemmaplan.

Örebro har å andra sidan gjort vad som förväntats av dem så här långt in på säsongen, man placerar sig på en åttondeplats i tabellen (ett poäng före Hammarby) och i princip knipit segrar i dem matcherna man ska plocka segrar i, som mot Mjällby och Varberg. 

Det går dock inte att bortse från det faktum att det finns betydligt mer kvalité i Hammarbys trupp, det var väldigt tydligt i fjol när Hammarby besegrade Örebro med 5-1 på Tele2 – andra förutsättningar idag givetvis, men fortfarande relevant att lyfta fram. Det var dessutom Hammarbys sjätte raka seger mot Örebro. Så rent historiskt är Örebro ett väldigt trevligt motstånd för Hammarby.

Det lossnar!

Den stora anledningen till att Hammarby inte lyckats vinna sina fotbollsmatcher i år är givetvis offensiven. I fjol flög man som bekant framåt men i år har det sett väldigt annorlunda ut. Hammarby har alltså bara gjort 9 mål så här långt. 9 baljor på 10 matcher. Det är givetvis under all kritik, men allting talar ju givetvis för att det kommer att lossna för Paulinho & Co. Något annat vore bara konstigt.

Därför kommer vi att kliva in på asianmarknaden i det här mötet, vi fortsätter alltså att tro på Hammarby och deras offensiv och kommer att göra det ytterligare ett tag till. Det är trots allt fortfarande ett riktigt fint lagbygge det här.

Att Hammarby hänger minst två kassar mot Örebro ser vi som ett givet utfall, det är helt enkelt dags nu. Djurgården vann igår, likaså Malmö FF och därför är trean bara ett måste för Hammarby. 

Hammarby (-1 asian handicap) klickas in till fina 1.94x insatsen hos spelbolaget Hajper. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID REGISTRERING!

Regler & Villkor gäller.

Testa Betfair: 100 SEK freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.94
Bolag: Hajper (100 kr gratis – utan insättning)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming