speltips_skribent

Speltips Juventus – Sampdoria 26/7: De säkrar ligaguldet

Juventus går för sitt nionde raka ligaguld samtidigt som Cristiano Ronaldo även jagar skytteligasegern. Juve steget större?

Twitter Facebook

Det har i princip varit klart sedan en bra tid tillbaka, men på söndag kan Juve alltså definitivt säkra sitt nionde raka ligaguld. Totalt har man då 36 stycken ligatitlar, vilket betyder att klubben har exakt dubbelt så många ligatitlar som AC Milan och Inter. Otroligt imponerande. 

Och givetvis så talar det mesta för att Juve sätter spiken i kistan på söndag, de spelar trots allt för det där ligaguldet och vill givetvis säkra det så snabbt det bara går. Man kommer dessutom närmst från en förlust mot Udinese, vilket egentligen bara talar mer för Juve eftersom att de sällan tappar poäng i två raka matcher. 

Sampdoria har samtidigt ingenting att spela för, de har nio poäng ner till nedflyttningsstrecket och kontraktet är därmed säkrat. Det var även tydligt att motivationsfaktorn spelade en central roll i Sampdorias senaste match, Genoa drog det längsta strået i det mötet och plockade i sin tur tre livsviktiga poäng i jakten på ett nytt kontrakt. Genoa ville helt enkelt mer i det mötet, och vi tror därför att motivationsfaktorn även kan spela en roll i söndagens möte.

Odds från asianmarknaden

Precis som vi nämner i ingressen så jagar Cristiano Ronaldo en skytteligaseger, han har i skrivande stund gjort ett mål färre än Immobile, och då återstår alltså bara tre omgångar kvar att spela. Det betyder givetvis att Ronaldo måste göra mål på söndag, helst två eller tre för att öka möjligheterna.

Just det faktum, att Ronaldo jagar nya baljor, i kombination med att Juventus kan säkra ligaguldet tror vi fäller avgörandet för utfallet i det här mötet, Sampdoria är ju i grund och botten även det sämre laget och därför har vi väldigt svårt att se att Juve inte ska vinna på söndag. Allting talar trots allt för Juve.

Med det sagt så klickar vi in Juventus (-1.5 asian handicap), och gör detta till godkända 1.77x insatsen hos spelbolaget Unibet. Bergsäkert spel i vår värld!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK vid registrering

Få 100 kr direkt vid registrering hos Hajper.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.77
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming