speltips_skribent

Europatipset 26/7: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 30! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vårt system.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 30! Ingen jackpot den här söndagen men vilka jäkla matcher vi bjuds på! Allsvensk fotboll på agendan, men samtidigt också den absolut sista omgången i Premier League, och det är ofantligt mycket som faktiskt står på spel i den här rundan. Stor spänning med CL-platser som ska delas ut och blir det Aston Villa eller Watford som åker ur?

Det återstår givetvis att se, vi har i alla fall valt att klicka in ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Hela systemet och analysen finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

europatipset tips

 TILL EUROPATIPSET!

1. AIK – Djurgården, 1X

Högst oklart vad status är på AIK och Djurgården så här efter 10 spelade omgångar, wow vad oberäkneliga dessa klubbar faktiskt varit. Allsvenskan har onekligen varit kaos så här långt, och med det sagt så väljer vi att klicka in 1X, AIK föll stort senast och behöver ta sig i kragen. Inte acceptabelt med en förlust till.

2. Häcken – Göteborg, 1

Alms Häcken har varit fina under inledningen och nu ser man onekligen ut att ha fart på offensiven, 12 baljor på dem 3 senaste matcherna vittnar om ett svårstoppat anfall och här på Bravida har Häcken dessutom plockat 13 poäng, av 15 möjliga. Göteborg har inte alls nått samma nivå än, de tappade dessutom en 2-0-ledning till kryss mot Falkenberg senast. SPIK!

3. Sirius – Malmö FF, X2

Malmö FF besegrade Hammarby komfortabelt under torsdagen och har bevisligen växlat upp, vilket lag JDT har! Vilken offensiv! Nu jagar man sin fjärde raka seger och det återstår nog bara ett fåtal omgångar tills dess att Malmö FF är ligaledare i den här serien. Faktiskt. Vi utgår därför ifrån tvåan i det här mötet, men adderar till krysset eftersom att Sirius även de varit riktigt fina. 

4. Elfsborg – Varberg, 1

Elfsborg är alltså delad tvåa i Allsvenskan efter 10 spelade omgångar, och det är på alla sätt och vis ett riktigt fint facit. De har varit fina att följa under inledningen och kommer närmst från två raka segrar, senast slog man alltså Mjällby med 5-0 på bortaplan. Varberg tror vi därför Elfsberg besegrar på söndag – de är snäppet vassare!

5. Falkenberg – Norrköping, X2

Stark insats av Falkenberg på Gamla Ullevi i torsdags, och de har som bekant en förmåga att göra fotbollslag sämre. Norrköping kan komma att falla in i samma mönster här på Falcon Alkoholfri Arena, därför tar vi med krysset i match nummer 5. Norrköping förlorar dock inte den här matchen.

6. Chelsea – Wolves, 1X

Wolves har redan säkrat en Europa League-plats samtidigt som de alltså inte kan nå fjärdeplatsen i tabellen, vilket onekligen talar för Frank Lampards Chelsea i det här mötet. De spelar direkt om en Champions League-plats och här på Stamford Bridge bör man därför se till att besegra Wolves, men! Wolves är knepiga och Chelsea har samtidigt ett ungt lagbygge, press har de hittills inte alltid kunnat hantera. Kan mycket väl bli ett tapp här! 1X.

7. Leicester – Manchester United, X2

Vilken jäkla match vi bjuds på! Båda lagen säkrar CL-spel vid seger på söndag och United kniper platsen även vid kryss. En riktig nagelbitare det här och vi väljer faktiskt Uniteds sida. Det gör vi eftersom att deras höjd varit bättre här på slutet, men även offensiven som varit ett jäkla vapen för deras del. Man kan dessutom spela på resultatet vilket vi tycker är en stor fördel. X2!

8. Crystal Palace – Tottenham, 2

Crystal Palace har förlorat sju raka matcher inför söndagens möte mot Tottenham och har bevisligen gett upp säsongen 19/20 helt. Tottenham har samtidigt fortfarande chansen att bli tabellsexa, det är en plats de givetvis går för här i den sista omgången. Motivation slår klass brukar det heta, Tottenham vinner på båda fronter.

9. West Ham – Aston Villa, X2

Aston Villa och Watford står på exakt lika många poäng inför den sista omgången vilket givetvis betyder att man måste vinna här. Turligt nog har West Ham inget att spela för, vilket givetvis öppnar upp för Aston Villa. Därför tror vi de åtminstone plockar en pinne, men med all press runt omkring och alla nerver, kan det mycket väl bli poängtapp. X2.

10. Arsenal – Watford, 1 2

Arsenal är självklart det bättre laget här och här på hemmaplan tror vi man till slut ser till att lösa en trepoängare, men! Vi räknar alltså inte bort Watford som MÅSTE vinna, de kommer att göra allt i sin makt för att vinna den här matchen, och ett sådant motstånd är alltid klurigt att ställas mot. Gaffel! Fantastiskt värde på Watford dessutom. Heja heja!

11. Newcastle – Liverpool, X2

Varken Newcastle eller Liverpool har något att spela för men givetvis vill lagen avsluta säsongen 19/20 snyggt, och vinna. X2 blir därför vårt val här, får Liverpool till det besegrar de Newcastle i 8 av 10 fall. Krysset ska dock med, Liverpool har slappnat av en aning sedan ligaguldet säkrades.

12. Hellas Verona – Lazio, X2

Lazio noterades för en efterlängtad seger senast när man slog Cagliari med 2-1 på hemmaplan, nu är man med igen och slåss om en andraplats i den här serien. Den vill givetvis Lazio plocka, det är trots allt en historisk position. Hellas har samtidigt inget att spela för, vilket onekligen har märkt på poängskörden här på slutet, därför fallet valet på X2.

13. Roma – Fiorentina, 1

Roma är inne i en riktigt fin period just nu och har femteplatsen i tabellen intakt med tre omgångar kvar att spela. Och givetvis vill man sluta före AC Milan och Napoli i tabellen, det handlar om prestige trots allt även fastän man inte kan nå CL-spel. Fiorentina kommer man därför att besegra. Spik!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming