speltips_skribent

Speltips Cagliari – Juventus 29/7: Tillräckligt bra värde

Speltips och odds inför onsdagens möte mellan Cagliari och Juventus. Matchstart: 21:45.

Twitter Facebook

Juventus säkrade som bekant sin nionde raka ligatitel i samband med segern över Sampdoria i söndags, ett smått otroligt facit men samtidigt även ett underbetyg till resterande storklubbar i Italien, det får man trots allt bara konstatera, så enkelt är det.

Men det är som bekant inte ligatiteln som varit det primära fokuset den här säsongen, det är självklart Champions League-titeln man vill åt. Returmötet mot Lyon är bara 10 dagar bort, ett möte Lyon leder med 1-0. Det som dock talar för Juve är det faktum att man fortsatt har två tävlingsmatcher kvar fram tills den 7 augusti, man kliver med andra ord in i den fighten med bästas möjliga förutsättningar – naturligt, precis som om pandemin inte ägt rum. Annorlunda ser det som bekant ut för Lyon.

Med det sagt så är vi alltså helt övertygade om att Juve, trots ett säkrat ligaguld, tar sina två sista matcher i Serie A på största möjlig allvar. Juve kan inte riskera att slappna av (äventyra rytmen) utan bör kliva in i matchen mot Lyon med samma status, som inför mötet mot Sampdoria. Det tror vi man gör ifall man ser till att vinna sina två sista matcher i seriespelet.

Cagliari är färdiga

Cagliari har, tillskillnad från Juve, redan avslutat säsongen 19/20, det tror vi inte är en överdrift att påstå. Man har inte direkt något att se fram emot utan spelarna längtar högst troligt redan efter lite semester. För att sedan ladda om längre fram, inför säsongen 20/21.

Tittar vi närmre på Cagliaris poängskörd här på slutet så kan vi alltså konstatera att laget tappat poäng i åtta raka omgångar, fyra förluster och fyra oavgjorda resultat är ett faktum. Dock så har tre av dem fyra förlusterna kommit här i dem fyra senaste omgångarna. De har bevisligen gett upp.

Med det sagt så finner vi värdet på Juve vara intressant här, allting talar för att de faktiskt vinner den här matchen. De är bättre och har ännu inte avslutat sin säsong.

Den raka tvåan på 1X2-marknaden blir därför vårt speltips härifrån, klickas in till godkända 1.57x insatsen hos spelbolaget Hajper. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID REGISTRERING!

Regler & Villkor gäller.

Testa Betfair: 100 SEK freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.57
Bolag: Hajper (100 kr gratis – utan insättning)
Spelstopp: 21:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming