speltips_skribent

Speltips Lazio – Brescia 29/7: Överkörning är att vänta

Lazio kommer närmst från en storseger (1-5) över Hellas Verona och tar sikte på ytterligare en sådan när Brescia tittar förbi.

Twitter Facebook

Det blev dessvärre inget ligaguld för Lazio den här säsongen, coronauppehållet må ha varit en anledning till kollapsen men det är egentligen bara att konstatera att de helt enkelt inte räckte till. Juve var steget större än samtliga lag den här gången också.

Men det betyder samtidigt inte att säsongen 19/20 är helt över för Lazio ännu, de har fortfarande en andraplats att spela för och så länge den är inom räckhåll så kommer givetvis laget att gå för det. Det är trots allt en historisk plats för klubben och något man även kommer att kunna ta med sig inför säsongen 20/21. Självklart boostar en sådan bedrift kollektivet inför augusti. Så är det bara.

Det är dessutom så att Immobile jagar skytteligavinsten, Ronaldo har hängt tre kassar färre vilket högst troligt innebär att det blir just Immobile som tar hem det, men man vet samtidigt aldrig med CR7 – ett hattrick senare och det är nervigt igen. Immobile står dessutom på exakt lika många mål som Lewy, en balja ifrån guldskon alltså. Därför lär Lazio vilja gå framåt och på så vis hjälpa Immobile här.

Blir storvinst!

Brescia har som bekant haft en tuff säsong i Serie A i år, urtåget är alltså redan ett faktum och så blir det när man bara lyckas skrapa ihop blott 6 segrar på 36 spelade omgångar.

Brescia har bevisligen inte räckt till och nu har de heller ingenting att spela för på onsdag, det öppnar onekligen upp för en kollaps när Lazio sätter fart. Brescia är trots allt ett gäng som släpper in väldigt mycket mål och gör Lazio 1-0 tidigt, så lär luften gå ur Brescia-spelarna. Därför finns det trots allt mycket som talar för att Lazio besegrar Brescia stort.

Med det sagt så väljer vi att klicka in Lazio (-2 asian handicap) till 1.80x insatsen hos LeoVegas. Dagens bästa speltips!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: LeoVegas (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming