speltips_skribent

Speltips Olympiakos – Arsenal 20/2: Ett tufft test för gästerna

Olympiakos förlorar ytterst sällan fotbollsmatcher i Pireus, i södra Grekland – blir tufft det här för Artetas Arsenal!

Twitter Facebook

16-delsfinal i Europa League, och frågan är ifall Arteta väljer att gå all in för den här tävlingen för att på så vis eventuellt nå Champions League-spel nästa säsong. Fjärdeplatsen är väl fortsatt inom räckhåll i Premier League -sju poäng skiljer de från tabellfyran Chelsea – men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Arsenal ska hinna ikapp. Chansen bör väl ändå vara större här i Europa League?

FC Internazionale är enligt spelbolagen de som har störst chans att vinna Europa League, United och Sevilla ges även de goda chanser, följt av Ajax och Arsenal. Det är givetvis väldigt skickliga fotbollslag det här, men Arteta lär fortsatt se möjligheten i det här slutspelet.

Olympiakos är dock allt annat än ett enkelt motstånd, det konstaterar vi direkt här. Det kommer därför att bli intressant att se hur Arteta väljer att forma en startelva på torsdag. I vår mening finns det absolut inget utrymme för underskattning här från Arsenals sida, det här är ett lag som bara förlorat en fotbollsmatch på hemmaplan den här säsongen, då lirade Olympiakos dessutom Champions League-fotboll under hösten.

Bayern München är alltså det enda laget som lyckats besegra Olympiakos på Karaiskakis Stadium, den matchen vann Bayern dessutom bara med uddamålet, efter att ha infunnit sig i ett tidigt underläge. Kvalitén finns alltså där, och därför lär det krävas en riktigt bra insats här från Arsenals sida ifall man ska få med sig ett bra resultat, så är det!

Fokus på målen

Det går absolut inte att förvänta sig att Olympiakos lyckas hålla upp sitt imponerande målsnitt från ligaspelet, här i Europa League. Det är givetvis stor skillnad på kvalitén, men det är faktiskt också så att Olympiakos satte dit två baljor mot både Tottenham och Bayern München. Då bör man väl vara kapabla till att göra två mot Arsenal också?

Vi kommer i alla fall att investera i målen här, Olympiakos kliver in i det här mötet med ett stort självförtroende, och även med tron om att de kan vinna den här fotbollsmatchen. De jagar dessutom sin nionde raka seger på hemmaplan, 24 gjorda mål har man på dessa matcher. Och Arsenal är alltså inte direkt kända för sitt grymma försvarsspel – samtidigt som offensiven är riktigt fin.

Över 2.5 mål i matchen bör därför sitta fint här tycker man, och det blir också vårt speltips från Karaiskakis Stadium. Överspelet betalar finfina 1.80x insatsen hos spelbolaget Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.80
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming