speltips_skribent

Speltips Wolfsburg – Malmö FF 20/2: 16-delsfinal i Europa League!

Vad är status på ett Malmö FF som inte lirat en tävlingsmatch sedan två månader tillbaka? Räcker de verkligen till här på Volkswagen Arena?

Twitter Facebook

Malmö FF lirade förvisso en tävlingsmatch i förra veckan, men det är i vår bok fel att påstå att matchen mot Syrianska gav någonting överhuvudtaget. Syrianska fick knappt ihop ett lag och matchen slutade 8-0 till slut. Därför är det i princip mer rätt att konstatera att de faktiskt inte spelat en enda tävlingsmatch sedan den där fighten mot Köpenhamn på Parken. Ja, det var ett bra tag sen.

Det har pratats en del i Malmö-kretsar om vilka motstånd Malmö ställts mot under de senaste veckorna, Jönköping här senast, Varberg innan dess, och helt plötsligt ska man nu resa till Tyskland för att spela på Volkswagen Arena, mot ett Bundesliga-lag. Är de verkligen redo för detta?

Vi har åtminstone svårt att se att Malmö FF ska vara det, Wolfsburg kommer trots allt närmst från en bortaseger över Hoffenheim, och har noterats för sju poäng på dem tre senaste omgångarna i Bundesliga, addera därtill att man har en supervass anfallare i Weghorst, holländaren stod för ett hattrick här senast och infinner sig femma i skytteligan. Det blir tufft det här, för Malmö FF.

Vi väljer tyskarnas sida

Positivt för Malmö FF är onekligen det faktum att de knappt lider av några skador, bästa manskapet kommer att starta på torsdag. Men det är ju bristen på tävlingsmatcher vi dessvärre tror kommer att avgöra utfallet i det här mötet.

Wolfsburg har matchats mot tufft motstånd varje vecka och även fastän de haft en någorlunda tuff säsong i år så går det inte att blunda för att det skiljer mycket i kvalité här. Det är dessutom relevant att lyfta fram det faktum att Rosenberg inte finns med längre, givetvis har han varit helt avgörande för detta Malmö FF och deras framgångar ute i Europa. Bara en sådan detalj som att han inte längre finns med i ett omklädningsrum tror vi påverkar väldigt mycket. Det blir helt enkelt inte samma sak utan honom.

Vi kommer därför att investera i en hemmaseger på torsdag, Wolfsburg bör ha en god möjlighet att besegra Malmö FF med två baljor, men vi försäkrar oss samtidigt genom att klicka in ett spel på asianmarknaden, och det gör vi eftersom att Wolfsburg varit långt ifrån 100-procentiga den här säsongen.

Wolfsburg (-1 asian handicap) klickas in till mycket fina 1.99x. Oddset finner ni hos spelbolaget SpeedyBet.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.99
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming