speltips_skribent

Speltips Wolves – Espanyol 20/2: Odds från målmarknaden

Drömläge för Wolves som ställs mot tabelljumbon från Spanien – skaffar sig ett bra utgångsläge inför returen?

Twitter Facebook

Espanyol har förvisso kommit igång lite här på slutet, men faktum är att fokus högst troligt ligger på seriespelet här framöver, och alltså inte Europa League. Själva föreningen, och supportrarna njuter givetvis av Europa-äventyret, och vill säkert även gå så långt som möjligt, vi påstår ingenting annat här, men det vore samtidigt absolut naivt att bortprioritera ligaspelet – Espanyol har en livsviktig match mot Valladolid redan i helgen!

Precis som ingressen antyder agerar Espanyol tabelljumbo i La Liga, det är är en förening som spelat i högstaligan sedan 1994, en klubb som alltså varit etablerad i finrummet sedan många år tillbaka. Att åka ur La Liga vore ett förödande utfall för den här klubben, och därför måste Espanyol redan nu fokusera på söndagens möte mot Valladolid, så är det bara.

Även fastän Espanyol nu infinner sig sist i tabellen så har de faktiskt bara tre poäng upp till säker mark, det är förvisso långt ifrån ett optimalt läge men det är alltså inte kört än. Men det råder inga som helst tvivel om att det är just Valladolid-fighten, de måste gå segrande ur den här veckan.

Därför påstår vi alltså att Wolves bjuds på ett drömläge här på torsdag, de är först och främst det bättre laget, vilket innebär att de givetvis kommer att få för en seger här, för det andra så lirar de på hemmaplan, och här lär de vilja få med sig ett bra resultat, för att på så vis kunna spela av matchen i Spanien. Med det sagt så tror vi starkt på Wolves i det här mötet.

Målspel intressant

Wolves har haft en någorlunda tuff period här i januari och februari månad, faktum är att de bara lyckats vinna en match under 2020 – mot Southampton med 3-2 på St Mary’s Stadium. Men känslan säger att ett miljöombyte är just det Wolves behöver, de lär få en kick av att det trots allt är ett slutspel som stundar.

Det är dessutom så att Espanyol trivs som allra bäst med att spela boll hemma i Barcelona, de har alltså bara vunnit en ligamatch på bortaplan sedan i oktober(!) månad. Addera därtill att de släppt in minst två mål, i sex av sina sju senaste bortamatcher i La Liga.

Att Wolves hamnar i målprotokollet vid två olika tillfällen tar vi därför för givet här, det blir alltså också vårt speltips från Molineux Stadium. Målspelet betalar godkända 1.70x insatsen hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betway: 1000 kr i bonus

Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Wolves att göra över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.70
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming