speltips_skribent

Speltips Manchester United – LASK Linz 5/8: Returfight på Old Trafford

Manchester United kliver in i onsdagens möte med en 5-0-seger från Österrike i bagaget – steget större här hemma också.

Twitter Facebook

Väntan är över! Europa League gör comeback efter ett fyra månader långt uppehåll, den första rundan av åttondelsfinalerna är som bekant färdigspelad, vilket betyder returmöte och spel om en plats i kvartsfinalen.

Och Manchester United gjorde som sagt historien kort med Lask Linz i Österrike, förvånansvärt kort får man väl trots allt konstatera eftersom att den österrikiska klubben agerade piggt i gruppspelet. Men United spände alltså musklerna ordentligt nere i Linz och tillät inte ens dem att få ett avslut på mål. Klasskillnad då. Och klasskillnad på onsdag också? Mycket talar för det.

Coronauppehållet rörde som bekant till det för många ligor där ute, vilket betyder att LASK Linz och United kliver in i onsdagens möte med helt olika förutsättningar. De förstnämnda avslutade sin säsong den 5 juli, vilket betyder att man inte lirat en tävlingsmatch på en månad. Det talar givetvis emot gästerna här.

Manchester United avslutade säsongen så sent som för cirka 10 dagar sedan, vilket betyder att de i allra högsta grad fortsatt är varma i kläderna och fokuserade på sin uppgift – att vinna Europa League. Nu har man förvisso redan säkrat en plats i Champions League, men en titel är en titel och United är alltid ute efter nya titlar. Så är det bara, därför har vi väldigt svårt att se ett annorlunda utfall än en hemmaseger här på onsdag.

Kombinationsspel till 1.92

Solskjaer förväntas inte direkt starta med sitt starkaste manskap i det här mötet, det finns ingen direkt anledning till att göra detta och därför lär vi få bevittna ett par nya namn i startelvan. Lirare som Ighalo, Lingard, Mata och Fred lär högst troligt finnas med i en startelva, men inte namn som Fernandes eller Pogba. Dock är det fortsatt så att Solskjaer har det klart starkaste laget här, LASK Linz spelar självklart på en lägre nivå och därför förväntar vi oss att United löser en komfortabelt seger ändå. Det är givetvis bra att man fortsätter på det inslagna spåret i och med att nya matcher väntar framöver.

Bailly och Lindelöf förväntas dessutom inleda matchen från start, det tycker vi är ett okej mittlås när det kommer till en fight mot ett lag av LASK Linz kaliber. Att United nollar den österrikiska klubben är därför ett scenario vi starkt tror på. Solskjaer kommer givetvis att kräva att hans spelare gör en bra insats och i sin tur göra sitt yttersta här, även fastän man har en 5-0-seger med sig. Det finns dessutom startplatser att spela för.

Med det sagt så klickar vi in United som vinnare i matchen, plus BLGM – Nej – samma utfall som i matcher nummer ett. Kombinationsspelet betalar fina 1.92x insatsen hos spelbolaget Betsson. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Mr Green ger dig 100 SEK

Mr Green bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 1.92
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming