speltips_skribent

Speltips Brentford – Fulham 4/8: Vem tar sig till Premier League?

Speltips och odds till den helt avgörande fighten mellan Brentford och Fulham. Matchstart: 20:45.

Twitter Facebook

Det är dags att sätta punkt för säsongen 19/20 i Championship och det är alltså Brentford och Fulham som ska göra detta i den här finalen – två tuffa fotbollslag som kämpat in i det sista om att säkra drömkontraktet. 

Och det blev alltså playoff-spel för båda klubbarna till slut, väntat i och med att Leeds och West Bromwich tidigt skaffade sig ett gap ner till resterande klubbar i den här serien. Till slut var det dock bara två poäng som skiljde West Brom och just Brentford och Fulham åt i tabellen, som båda landade på 81 poäng. Lite surt givetvis, men nu har man åtminstone gjort jobbet i semi-playoffen och är bara blott en fotbollsmatch ifrån Premier League-spel. Häftigt.

I och med att så mycket står på spel så förväntar vi oss att se en tät fotbollskamp på tisdagen, en avvaktande approach från båda lagen lär vi få se i det här mötet. Så tenderar det att bli när dessa typ av tillställningar äger rum, och den stora frågan blir givetvis vilket lag som verkligen går för det när matchen har ett par minuter på nacken.

Det blir viktigt att sätta sin prägel på det här, att få motståndaren urbalans och på så vis kunna hota dem. Och någonting säger oss att Brentford har en större möjlighet till detta på tisdag. Attityden har dem och nu kommer de dessutom närmst från en vändning i semifinalen, det tror vi helt klart boostar dem till tisdagens final. De andas kraft och tro efter 3-1-segern mot Swansea.

Brentford vinner

Spelbolagen är alltså överens om att Brentford ligger närmre segern i det här mötet, 2.12x är vad vi får för den raka ettan, vilket vi tycker är ett tillräckligt bra odds för en investering.

Nu är det givetvis så att Fulham mycket väl kan gå segrande ur det här mötet, vi alla förstår förutsättningarna och Fulham hade trots allt exakt lika många poäng som Brentford när seriespelet var färdigspelat, men! Vi tycker även lagens målskillnad är en detalj att ta hänsyn till här, och här skiljer lagen sig från varandra markant.

Brentford landade till slut på +42 i målskillnad, samtidigt som Fulham bara hade +16 i kolumnen, enorm skillnad när det kommer till offensiven. Brentford har mer kvalité uppe i banan och det tror vi alltså fäller avgörandet för utfallet i det här mötet. Sådant tenderar att bli avgörande när matcher står och väger – Brentford tar sig till Premier League!

Den raka ettan klickas alltså in till godkända 2.12x hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Mr Green ger dig 100 SEK

Mr Green bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.12
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming