speltips_skribent

Europatipset 2/8: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 31! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi vårt system.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 31! En trevlig kombination av fotbollsmatcher från Norden, Allsvenskan, Superettan, norsk fotboll men även Damallsvenskan på agendan den här söndagen. Trevligt. Med det sagt så sparkar vi igång analysen av Europatipset vecka 31 – det bjuds på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Stort lycka till.

europatipset tips vecka 31

 TILL EUROPATIPSET!

1. Göteborg – Malmö FF, X2

Malmö FF tog ledningen i Svenska Cup-finalen men Göteborg slutade aldrig tro på det hela, och stod i sin tur för en vändning i förlängningen. 2-1 slutade den matchen, men trots detta tror vi starkt på Malmö FF, som i grund och botten är det bättre laget. Förvisso en missad titel men de ska fortsatt lira ute i Europa. Göteborgs morot vägde bevisligen tyngre. X2!

2. Helsingborg – Hammarby, 2

Vi testar spiken på Hammarby i och med den komfortabla segern över Örebro, 3-0 tror vi inte var en tillfällighet utan Hammarby påminde om det Hammarby från i fjol, där effektiviteten framför mål var bra och addera därtill en hållen nolla. Helsingborg är det sämre laget här. Spik!

3. Kalmar – AIK, X2

Norling har fått lämna vilket innebär en ny röst i omklädningsrummet, det tror vi boostar igång AIK-kollektivet och resulterar i poäng. Det finns trots allt mycket kvalité i det här lagbygget, trots att de har ett väldigt ungt lag på banan i princip i varje match. Kalmar har samtidigt varit usla och delar jumboplatsen med Falkenberg. X2 räcker!

4. Varberg – Östersund, 1 2

Varberg är stor favorit så här på förhand och därför lockas vi även av gaffeln, nykomlingen är alltså streckad till 64% och det måste utnyttjas. Det kan mycket väl vara så att Varberg börjar dala i tabellen framöver. Smekmånaden är över!

5. Norrby – Jönköping, 1X

Vi går emot favoriten och klickar in 1X, Norrby är tuffa att ställas mot och är dessutom obesegrade i fyra raka matcher. Man har dessutom bara förlorat två matcher så här långt i Superettan – och har faktiskt exakt lika många poäng som Jönköping. 1X!

6. Akropolis – GAIS, 1

Imponerande resultat är vad vi har fått bevittna från Akropolis sida så här långt, seger över Halmstad och kryss senast mot tuffa Brage på bortaplan. Det betyder att de fortsätter att vara stabila, numer är alltså en fjärdeplats i tabellen ett faktum för deras del, och därför bör de trots allt ha en god chans att besegra ett svagt GAIS på hemmaplan. Vi testar spiken!

7. Haugesund – Stabaek, X2

Haugesund är favoriter enligt svenska folket och vi förstår inte riktigt varför, Stabaek har varit riktigt fina i år och var även det första laget som lyckades plocka poäng mot tabellettan Bodö/Glimt – det var i den senaste ligaomgången. Innan dess; 8 poäng på 4 matcher. Bra siffror! X2.

8. Odds BK – Rosenborg, 1 2

Toppfight mellan Odds BK och Rosenborg, och vi väljer att klicka in gaffeln! Det går inte riktigt att räkna bort något av lagen här, båda vann sina matcher enkelt i den senaste omgången och det skiljer bara ett poäng lagen åt i tabellen. Gaffeln blir bra här.

9. Bodö/Glimt – Strömsgodset, 1

Tabellettan Bodö/Glimt har vunnit 10 av sina 11 inledande fighter och har +27 i målskillnad. Det är minst sagt otroliga siffror som bekräftar att de är steget större än samtliga lag i den här serien. Ett sjukt facit, minst sagt. Men senast tappade Bodö/Glimt alltså poäng, vilket vi tror innebär att de studsar tillbaka på söndag. Spik!

10. Sarpsborg 08 – Aalesund, 1X

Aalesund agerar tabelljumbo och har alltså bara lyckats vinna en av sina 11 inledande matcher i den norska ligan. Sarpsborg har möjligtvis inte imponerat så här långt men är det klart bättre laget av dessa två. Här på hemmaplan blir det minst ett poäng. Men högst troligt tre.

11. Viking – Kristiansund, X2

Kristiansund har varit betydligt mer stabila än Viking här på slutet och är alltså obesegrade i tre raka omgångar inför söndagens möte. Då har spelschemat inte direkt varit generöst, därför tror vi på poäng för bortalaget i det här mötet, Viking blandar och ger alldeles för mycket.

12. Start – Mjöndalen, 1

Mjöndalen har förlorat sex raka matcher inför det här mötet och har dessutom blivit nollade i två raka matcher. Det är siffror som helt klart talar för Start, även fastän Start är långt ifrån det bästa laget i den här serien. De har i alla fall undvikit ett nederlag i tre av sina fyra senaste matcher. Bra chans för tre pinnar! Vi testar spiken.

13. Växjö – Djurgården, X2

Djurgården har fått en tuff start på säsongen men är i grund och botten det bättre laget av dessa två, Växjö agerar trots allt nästjumbo i den här serien och har dessutom seriens svagaste målskillnad, -10. Därför tror vi på Djurgården, tre pinnar är ett måste i jakten på en bättre position i tabellen.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming