speltips_skribent

Speltips Juventus – AS Roma 1/8: Dags att sätta punkt!

Serie A har gjort sitt för den här gången, Juve är klara mästare och Roma är fast på en femteplats inför den sista omgången.

Twitter Facebook

Juventus har ännu en gång bekräftat att de absolut är störst i Serie A och även fastän det blev lite spännande inför Coronauppehållet, så går det faktiskt inte att påstå att årets upplaga bjöd på en intressant toppstrid, Juve vann serien enkelt den här gången också, och ligaguldet är som bekant säkrat sedan två omgångar tillbaka.

Roma har heller inte haft jättemycket att spela för här på slutet, de har sedan länge haft en Europa-plats intakt och har numer hela åtta poäng ner till sjundeplatsen. Man har visat tydligt att det finns potential i det här laget, och plockat 19 poäng, av 21 möjliga här i dem 7 senaste omgångarna. Addera därtill att man gjort 20 mål. Fina siffror, minst sagt.

Därför är det heller inte någon överraskning att Roma faktiskt målas upp som favoriter i det här mötet, man har alltså ett lägre odds än Juventus och det beror självklart på att Juve ställs mot Lyon i Champions League om några dagar. Vi utgår därför ifrån att Sarri kommer att göra ändringar i startelvan, och detta öppnar givetvis upp för bortalaget!

4.15-taggare!

Ett stormöte är trots allt ett stormöte, prestige och hets är därför givet i en sådan här fotbollsmatch, och därför kommer givetvis Juventus inte att vika sig. De är fortsatt storebror i den här serien, oavsett startelva de väljer att forma. Och även fastän Juve ställer fram ett svagare lag, så är det fortsatt ett slagkraftigt lag vi kommer att få se på banan.

Att Roma vinner den här matchen enkelt är därför helt uteslutet, vi förväntar oss att se en väldigt tät kamp, som inte riktigt väger över åt något håll. Båda lagen är självklart nöjda med ett kryss i den här matchen, utfallet spelar trots allt ingen större roll eftersom att båda lagen är cementerade på sina positioner. Därför kommer vi alltså att investera en liten slant i ett kryss! Finns många anledningar.

Det mittersta tecknet på 1X2-marknaden betalar skyhöga 4.15x hos spelbolaget Hajper och är helt klart värd en slant. Ett otroligt fint odds i och med förutsättningarna som gäller. Missa heller inte Hajpers fina erbjudande, få 100 kr utan registrering! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID REGISTRERING!

Regler & Villkor gäller.

Testa Betfair: 100 SEK freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 4.15
Bolag: Hajper (100 kr gratis – utan insättning)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming