speltips_skribent

Speltips Liverpool – Leicester 22/11: 4.05-taggare lyfts fram

Ett skadedrabbat Liverpool tar sig an Leicester på Anfield och här finns alla anledningar att titta närmre på gästerna – de kör så det ryker!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Det finns ett flertal frågetecken kring Liverpool och deras eventuella startelva på söndag, backlinjen lär se helt annorlunda ut åtminstone i och med att Alexander-Arnold, Van Dijk och Gomez saknas. Bara Robertson är tillgängliga av den ordinarie fyran alltså.

Tittar vi på namnen längre upp i banan så är det även där osäkert kring vem som faktiskt kommer att spela, Klopp vägrade ge ut information kring huruvida Fabinho och Thiago Alcantara är redo för spel eller inte. Salah missar garanterat matchen på grund av Covid-19, men även Henderson som är lårskadad.

Som ni förstår så är det alltså ett försvagat Liverpool som entrar Anfield på söndagskvällen, det bör onekligen öppna upp för ett formstarkt Leciester här, som absolut kommer att gå för samtliga tre pinnar när skadeläget ser ut som det gör i Liverpool-lägret. En annorlunda approach vore onekligen överraskande att se, Leciester jagar trots allt sin sjunde(!) raka seger – sett till alla tävlingar.

Får med sig en pinne?

Leicester har bevisligen gjort det riktigt bra under inledningen på 20/21, de toppar Premier League-tabellen med sex segrar på kontot, av åtta möjliga. Det är dessutom så att de hunnit med att besegra Manchester City på Etihad Stadium och Arsenal på Emirates Stadium – ett kvitto på att Leicester onekligen är att räkna med i år.

Brendan Rodgers har ett minst sagt stabilt lagbygge, ett lag vi mycket väl tror kan komma att sno åt sig poäng här från Anfield. Man har även en utvilad trupp, då bara tre spelare – från elvan mot Wolves i den senaste ligamatchen – representerade ett landslag under den sista Nations League-omgången. Det är en fördel, minst sagt.

Vi kommer därför att testa en slant på krysset i den här matchen, det mittersta tecknet på 1×2-marknaden betalar otroliga 4.05x hos spelbolaget SpeedyBet och är helt klart värt en slant. Liverpool är trots allt betydligt mer mänskliga den här säsongen. 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 4.05
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming