speltips_skribent

Speltips Granada – Real Valladolid 22/11: Martínez mannar undervärderas

Fint värde dukas upp på tabellfemman Granada när de under söndagens ställs mot tabelljumbon. Det utnyttjar vi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Granada är onekligen lite av en sensation i La Liga, efter deras historiska sjundeplats i fjol – som till slut resulterade i en plats i gruppspelet i Europa League – har man fortsatt gå starkt även den här säsongen. Att man agerar tabellfemma, åtta omgångar in i serien är onekligen ett kvitto på det.

Diego Martinez som agerar huvudtränare i Granada har därför, inte helt överraskande, gått och blivit nästa Bordalas hos den spanska pressen, tränaren som lyft Getafe till nya höjder. Och det är onekligen välförtjänt då Granada gått urstarkt, i både Europa League och La Liga under inledningen.

Nu föll förvisso Granada här senast, inför landslagsuppehållet, mot Real Sociedad med 2-0 på bortaplan, men det är absolut inget resultat att skämmas över. Real Sociedad toppar tabellen och har minst sagt varit fantastiska så här långt.

Istället konstaterar vi det faktum att Granada var obesegrade i åtta(!) raka matcher inför mötet mot Sociedad, sett till alla tävlingar. 5 segrar, samt 3 kryss var alltså facit, detta efter att bland annat ha ställts mot Getafe, Sevilla och PSV.

Tabelljumbo av en anledning

Real Valladolid gör sin blott tredje raka säsong i La Liga i år och har sammanfattningsvis, så här långt – sett till förutsättningarna – gjort det riktigt bra. I fjol mäktade de med en 13:e plats i tabellen tack vare en minst sagt otrolig defensiv, men det går samtidigt inte att komma från att det saknas spets för att på riktigt etablera sig i den här serien.

Vi finner alltså Real Valladolid på en sistaplats i tabellen med blott sex poäng på kontot. Fem av deras åtta inledande matcher har resulterat i ett nederlag och man gör alltså fortfarande väldigt få mål framåt. Det kommer därför att bli en kämpig säsong för deras del.

Otroligt nog betalar ändå en Granada-seger hela 2.18x hos spelbolaget Bet365. Vi har svårt att förstå detta, och hugger givetvis detta oddset alla dagar i veckan då Granada är det klart bättre laget här. De spelar dessutom på hemmaplan och här har de alltså plockat 10 poäng av 12 möjliga. Den raka ettan är ett otroligt fynd. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.18
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming