speltips_skribent

Speltips Leeds – Arsenal 22/11: Superintressant test för båda lagen

Tre viktiga poäng står på spel på Elland Road under söndagen, måstematch för både Leeds och Arsenal.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Det är möjligtvis att ta i att konstatera att söndagens möte är av kategorin en måstematch, för både Leeds och Arsenal. Leeds är trots allt en nykomling och placerar sig fortfarande ovanför rätt sida av nedflyttningsstrecket, och det är väl trots allt ett okej resultat. Även fastän förväntningarna per automatik ett större på en nykomling som Leeds.

Men det går i alla fall inte att komma från att detta åtminstone är en måstematch för Arsenal, ett Arsenal som alltså närmst kommer från en storförlust på hemmaplan. 0-3 mot Aston Villa är under all kritik, men även det faktum att Arsenal redan nu står på fyra förluster, åtta omgångar in i seriespelet. Det är för dåligt.

Arteta är därför pressad att vinna här, ytterligare en förlust kan innebära att Arsenal ramlar ner till en 15:e plats i tabellen och det vore ett minst sagt förfärligt utfall för deras del. Då säger känslan att luften mycket väl kan gå ur spelarna, man hade trots allt hopp om att kunna utmana om Europa-platser den här säsongen.

Målchanser åt båda håll?

Som alltid med Leeds på banan så kan man utgå från att det blir en svängig historia här på Elland Road, 15 mål har vi fått bevittna här i dem 4 inledande matcherna och ja, det är alltså ett målsnitt som lyder 3.75 mål per spelad match. Och vi utgår bara från att Leeds trycker på ytterligare här, i och med att de noterats för två raka förluster – det dags att studsa tillbaka!

Thomas Partey är skadad för Arsenals del och missar alltså matchen, utöver honom saknas även Kolasinac, Elneny, Mari, Chambers och Martinelli. Tungt avbräck i Partey givetvis. För Leeds del missar Llorente, Forshaw, Hernández och Shackleton matchen.

I och med att Leeds alltid är kreativa framåt, samtidigt som Arsenals offensiv är intakt, så plockas vårt speltips från målmarknaden. Och mer exakt är det BLGM – Ja, vi är intresserade av här. Båda lagen bör kunna göra minst ett mål här på Elland Road. Spelet klickas in till godkända 1.60 x degen hos spelbolaget Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.60
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming