speltips_skribent

Speltips AS Roma – Parma 22/11: Odds från asianmarknaden

AS Roma kliver ut från landslagsuppehållet med största möjliga självförtroendet efter att ha noterats för tre raka segrar. Fjärde här?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

AS Roma är fortfarande obesegrade på planen efter sju spelade omgångar. Resultatraden lyder 4-2-1, men som bekant tilldelades Roma en förlust i premiären mot Hellas Verona, detta efter att ha missat att registrera en spelare. Tungt givetvis, men Roma ser onekligen ut att ha tänt till av det faktum, och jagar på söndag sin fjärde raka seger – sett till alla tävlingar.

Positiva tongångar i detta Roma alltså, och givetvis kliver man därför in i söndagens möte som stora favoriter. Parma har inte alls övertygat på samma sätt, utan står alltså fortfarande på blott en seger sju omgångar in i seriespelet.

Det är dessutom så att Parma bara noterats för blott ett poäng på resande fot så här långt, 4-1 förlust mot Bologna, 3-2 förlust mot Udinese och ett 2-2-resultat mot Inter. Förvisso ett poäng mot Inter, men det går samtidigt inte att komma från att Inter inte riktigt gått att känna igen under inledningen. De har redan ett par plattmatcher på kontot.

Komfortabel hemmaseger

Edin Dzeko har testats positiv för Covid-19 och missar därför också söndagens möte, givetvis en viktig lirare för detta Roma men det finns andra som presterat bättre under inledningen. Ett av dem namnen är Mkhitaryan, som alltså stod för ett hattrick mot Genoa senast (1-3).

Annars ser alltså läget väldigt bra ut i truppen, Mayoral kommer att ersätta Dzeko och Veretout, Cristante, Spinazzola och Pedro kommer att forma mittfältet. Ett fortsatt slagkraftigt Roma alltså, och därför förväntar vi oss att de även besegrar Parma relativt tryggt här på hemmaplan.

I och med att Roma gjort hela nio mål framåt i ligasammanhang här på Stadio Olimpico, samtidigt som de även gjort totalt sju mål i Europa League, så räknar vi med att de besegrar Parma med minst två baljor. Därför blir speltipset, Roma (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till exakt dubbla degen hos spelbolaget 888sport. 

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming