speltips_skribent

Speltips AIK – Örebro SK 22/11: De går för det!

Otroligt nog skiljer bara sex pinnar AIK åt från tredjeplatsen i tabellen. Vilken uppryckning! Fortsätter att vinna?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Allsvenskan är äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet, men länge till kommer vi alltså inte att få njuta av fotboll från Sveriges högstadivision. Om mindre än tre veckor kommer säsongen att vara avslutad, och som bekant har vi också redan en vinnare i Malmö FF.

Men det finns alltså fortfarande andra saker att spela för, vi har fortfarande ett flertal klubbar involverade i fighten om en top 3 placering i den här serien, men även fyra, fem lag involverade i bottenstriden där ett nytt kontrakt står på spel. Det blir ett par spännande omgångar här framöver, minst sagt.

För AIK:s del handlar det alltså om att försöka nå tredjeplatsen, en position de högst troligt inte kommer att nå eftersom att det bara återstår tre omgångar att spela för, samtidigt som man som sagt har sex pinnar upp till Häcken. Men så länge möjligheten existerar så kommer de givetvis att gå för det hela, och det är som sagt otroligt att den möjligheten fortfarande existerar.

AIK har tack vare sin otroliga form här på slutet tagit sig från en bottenstrid till att nästintill blanda sig in i jakten på Europa-platserna, nio raka matcher utan en förlust är ett faktum för laget och då har dessutom vunnit sex av sina åtta senaste matcher i Allsvenskan. Addera därtill en seger i Svenska Cupen under den aktuella tidsperioden. De kör så det ryker alltså.

Vägrar bli sämst i stan

Vi har som sagt väldigt svårt att se att AIK ska kunna mäkta med en top 3 placering i år, det är dessvärre för sent och det förstår säkerligen klubben själva också. Men det finns alltså andra saker att spela för, AIK placerar sig bara två poäng efter Hammarby och ytterligare två poäng efter Djurgården, och känslan säger att det är med den tanken som AIK kliver in i söndagens möte med. De ska absolut inte vara sämst i stan efter 30 spelade omgångar.

Örebro har betydligt mindre att lira för, det går helt enkelt inte att blunda för. Definitionen av ingenmansland är Örebros placering, det konstaterar vi och bekräftar att Örebro är införstådda i situationen. Deras förlust mot Kalmar FF på Behrn Arena inför landslagsuppehållet var punkten för säsongen 2020. Det är vi övertygade om.

Vi anser därför den raka ettan vara superintressant här, fungerar alldeles utmärkt i en dubbel och betalar alltså godkända 1.62 x insatsen hos spelbolaget Betsson. Ett tillräckligt bra odds i och med att Örebro förlorat mer än hälften av sina matcher på bortaplan. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.62
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming