europatipset tips

Europatipset 22/11: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 47. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 47 – med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Den underbara ligafotbollen är tillbaka och även fastän det bara dröjt två veckor, så konstaterar vi att den stora väntan är över! Äntligen! Liverpool och Leicester drar igång festen och det är bara en av få matcher som sticker ut här – många mycket fina matcher på kupongen den här söndagen. Med det sagt så presenterar vi här ett 768 rader system med 8 halv- och 1 helgardering! Stort lycka till.

europatipset 2211

 TILL EUROPATIPSET!

1. Liverpool – Leciester, 1 2

Vi räknar inte bort ett formstarkt Leicester som tittar förbi här på Anfield under söndagen, vi är väl medvetna om att Leicester är kapabla till att besegra dem stora bjässarna i den här serien och då kliver man dessutom in här med sex raka segrar. Fint värde på gästerna dessutom, värt att testa gaffeln! Heja Leicester!

2. Leeds – Arsenal, X2

En helgardering vore på sin plats här när Leeds tar sig an Arsenal på Elland Road, men vi väljer alltså X2, och gör detta eftersom att Leeds visat upp ett par tveksamma resultat här på slutet. Två raka 4-1-förluster väcker frågetecken, och Arsenal måste studsa tillbaka. Bör räcka!

3. Sheffield United – West Ham, 1X

West Ham är en befogad favorit i den här matchen men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Sheffield United ska fortsätta förlora match efter match. Möjligtvis kan landslagsuppehållet ha vänt upp och ner på lite saker, och att det nu resulterar i att Sheffield plockar säsongens första trea? Vi testar 1X!

4. Elfsborg – Helsingborg, 1X

Vi har i princip trott på att Helsingborg ska vakna till liv under hela säsongens gång eftersom att de i princip hela vägen fram har andats trygghet och självsäkerhet. Därför har man trott resultaten ska komma, men istället har de fortsatt förlorat matcher och därför tror vi även Elfsborg blir steget för stora – ett Elfsborg som växlat upp. 1X räcker!

5. Kalmar FF – Djurgården, 2

Livsviktig seger för Kalmar FF inför landslagsuppehållet, men även fastän det där dödsrycket kom till slut så har vi svårt att se att man ska kunna fälla ett Djurgården som jagar en top 3 placering. Djurgården måste bara vinna den här matchen, de är steget större och ställs nu mot Allsvenskans sämsta hemmalag. Spik!

6. Östersund – Varberg, X2

Trevligt värde på ett Varberg som inför uppehållet äntligen studsade tillbaka då de besegrade Hammarby med hela 5-2. Östersund kliver samtidigt in här med tre raka förluster och har bevisligen avslutat säsongen 2020. Åtta insläppta i dessa matcher dessutom. Varberg kan komma att bli en trevlig kupongrensare, vi testar!

7. AIK – Örebro, 1

Örebro är Allsvenskans fjärde starkaste lag på hemmaplan, samtidigt som bara tre klubbar presterat sämre än dem på resande fot. Det tycker vi säger allt om Örebro SK, AIK bör kunna vinna den här matchen på Friends Arena – vi har trots allt att göra med Allsvenskan formstarkaste lag sett till dem 10 senaste omgångarna. AIK är dessutom obesegrade i 9 raka matcher. Spik!

8. Napoli – Milan, 1X

Att AC Milan tappade lite form inför uppehållet är ingen direkt hemlighet och det är för den delen heller ingen överraskning. De må ha gått starkt under inledningen men de är inte Italiens starkaste lag i år. Så ser vi på det hela och tror alltså starkt på att Napoli plockar minst en pinne här mot Milan på hemmaplan. Napoli har övertygat stort! 1X räcker!

9. Roma – Parma, 1

Roma har överraskat väldigt positivt under inledningen och klev dessutom in i uppehållet med tre raka segrar, 3-1 över Genoa på bortaplan, 5-0 mot Cluj och stabila 2-0 hemma mot Fiorentina. Övertygande resultat, minst sagt och därför tror vi även man besegrar Parma här på Stadio Olimpico. Spik!

10. Sampdoria – Bologna, 1 2

Vidöppen tillställning i vår bok, Sampdoria och Bologna har blandat och gett under inledningen och därför är det bara att utnyttja Sampdorias stora favoritskap här, Bologna ska absolut inte räknas bort utan det här mötet kan sluta lite hur som helst – gaffel och en eventuell kupongrensare!

11. Cadiz – Sociedad, X2

Det är nästintill en wow-stämpel på detta Real Sociedad så här efter nio spelade omgångar i Spanien. De toppar tabellen på 20 poäng med resultatraden 6-2-1 men det är alltså inte bara det som imponerar, utan även deras målskillnad. Real Sociedad har +16(!) i målskillnad, Real har +5 och Barca +7. Det säger allt! Krysset måste dock med, Cadiz är en pigg nykomling.

12. Alaves – Valencia, 1X2

Det är oerhört svårt att placera Valencia i dagsläget, förvisso seger över Real Madrid inför uppehållet, men det här är ett lag man inte riktigt kan lita på. Upp och ner, i princip hela tiden, vilket är förståeligt i och med hur mycket det blåst kring klubben. Vi helgarderar den här fighten.

13. Granada – Valladolid, 1

Vi ser ingen som helst anledning till att trycka in fler tecken här i match nummer 13 än ettan, och det eftersom att Granada helt enkelt är det bättre laget här. De infinner sig på en femteplats i tabellen och fortsätter alltså att övertyga stort. Även ute i Europa. Tydlig skillnad! Spik.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming