speltips_skribent

Speltips Fulham – Everton 22/11: Ett vägskäl för gästerna

Måstematch för Everton som kliver in på Craven Cottage med tre raka förluster. Dags att vinna?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Oj vad snabbt det har svängt för Ancelottis Everton, efter att ha inlett säsongen med fyra raka segrar i Premier League, sju raka sett till alla tävlingar, har man nu istället gått och förlorat tre raka matcher, och i sin tur tappat viktig mark i jakten på en topplacering.

Vi finner, i skrivande stund Everton på en sjundeplats i tabellen med resultatraden 4-1-3, Southampton, Newcastle och Manchester United är dem lagen man förlorat mot, men förhoppningsvis kan nu landslagsuppehållet ha fått dem att samla sig en aning. Perfekt läge att kliva ut som ett annat gäng här på söndag.

Positivt för Everton är onekligen det faktum att Calvert-Lewin, Richarlison, Gomes, Allan, Doucoure och James samtliga sex är tillgängliga för spel här, samtliga sex förväntas starta enligt The Guardian, och egentligen bara det talar för att man studsar tillbaka. Detta manskap har alltså inte startat tillsammans sedan den tredje omgången, det var trots allt de som var den stora anledningen till Evertons fina start.

Ett uruselt Fulham

Nykomlingen Fulham ser ytterligare en gång ut att få det jobbigt i Englands högstaliga, precis som under 18/19 så har man fått en urusel start på säsongen och har egentligen West Brom, Burnley och Sheffield United att tacka för att de fortfarande placerar sig ovanför nedflyttningsstrecket.

Fulham står alltså på fyra poäng åtta omgångar in i seriespelet, sex av deras åtta inledande matcher har alltså resulterat i ett nederlag och målskillnaden är även den riktigt svag; 7-15.

Vi konstaterar därför att Fulham är ett drömmotstånd, och ett drömläge till att studsa tillbaka för Evertons del. Annorlunda går det inte att se på det hela i och med det positiva skadeläget i Everton-lägret. Vi kommer därför att klicka in Everton som vinnare i den här matchen.

Och detta gör vi alltså till godkända 1.92 x degen hos spelbolaget CampoBet. 1-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.92
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming