speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Real Betis 23/11: Val av sida i Baskien

Athletic Bilbao är ute efter sin tredje raka seger på Estadio San Mames. Besegrar Pellegrinis mannar på måndagskvällen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Athletic Bilbao har börjat få upp farten lite grann i La Liga, men enbart här på Estadio San Mames där man alltså noterats för två raka trepoängare. På bortaplan däremot, så har Bilbao noterats för tre raka förluster, mot betydligt sämre motstånd som Alaves, Osasuna och Real Valladolid. Det sticker ut, och det tar vi hänsyn till här när vi plockar fram ett speltips från norra Spanien.

Bara tre poäng skiljer alltså Athletic Bilbao och Real Betis åt i tabellen efter åtta, nio omgångar, Betis placerar sig före med 12 poäng på kontot och det är precis som i fjol, ett ojämnt Real Betis vi fått se under inledningen. Pellegrini har alltså inte riktigt hittat balansen hos sin nya arbetsgivare än, utan resultatraden talar sitt tydliga språk; 4-0-5, 12-17. 

Samma siffror har i princip målats upp hos Bilbao, men det är först här på slutet som Garitano börjat få lite ordning på det här laget. Athletic Bilbao besegrade Sevilla här närmst på Estadio San Mames, och i hemmamatchen innan det slog man Valladolid med trygga 2-0, därför bör de trots allt ha en god chans att vinna igen. Det är trots allt här hemma som de trivs som allra bäst.

Sju raka segrar mot Betis

Historien är alltid en intressant aspekt, förvisso ska man vara försiktigt när det kommer till inbördes möten men allt som oftast, ligger det trots allt något bakom resultaten. Tittar vi närmre på hur Bilbao och Betis uppträtt mot varandra, så kan vi alltså konstatera att Real Betis har haft det väldigt jobbigt här på San Mames genom åren, mer exakt – som underrubriken antyder – har Athletic Bilbao gått segrande ur sju(!) raka matcher.

Det tycker vi helt klart är en siffra som sticker ut, och som vi helt klart tar hänsyn till under måndagskvällen. Dessutom börjar Bilbao som sagt få upp farten här hemma, det får oss att tro lite extra på en Bilbao-seger.

Det går heller inte att blunda för att Betis förlorat fem av sina sju senaste matcher i ligaspelet, det sticker helt klart ut och får i sin tur oss att klicka in Athletic Bilbao på 1×2-marknaden. Den raka ettan betalar intressanta 2.15 x insatsen hos spelbolaget Betway. Åttonde raka? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming