speltips_skribent

Speltips Burnley – Crystal Palace 23/11: De måste gå för det

Burnley står fortfarande på noll segrar sju omgångar in i seriespelet. Måste vinna på måndagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Fem förluster av sju möjliga, samt två kryss, det är alltså Burnley siffror sju omgångar in i seriespelet men turligt nog, så har Fulham, West Bromwich och Sheffield United varit lika svaga, eller svagare. Det betyder att Burnley fortfarande, via en trepoängare på måndag, kan ta sig upp på säker mark. Och det är onekligen målsättningen i den här matchen – Palace ska besegras, till varje pris.

Crystal Palace är inte på något sätt ett drömmotstånd för Burnley, men känslan säger att man helt klart har en bra chans här. Ett möte, som trots Burnleys siffror, faktiskt känns vidöppet så här på förhand. Palace är trots allt inget gäng som garanterar segrar, utan är snarare ojämna i sina insatser vilket bara bekräftats här på slutet då de vunnit stort, men även förlorat samt tappat poäng i enklare matcher.

Inga ursäkter alltså, Burnley måste gå för säsongens första trea på måndag. Kommer den inte inom en snar framtid så kommer det onekligen bli jobbigt framöver. Även målen behöver komma, för faktum är att Burnley är det laget i Premier League som gjort allra minst mål, blott tre stycken. Vi förväntar oss därför att se en offensivare approach från deras sida här på Turf Moor.

Odds från målmarknaden

Crystal Palace har som sagt varit väldigt upp och ner under inledningen, de infinner sig på en niondeplats vilket helt klart är ett bra resultat, men det går inte att komma från att de är ojämna. 12 mål framåt, men även 12 bakåt, alltså garanterar de i princip mål i sina matcher. 24 baljor på 8 matcher, ett snitt som landar in på 3.00 mål per spelad match.

Det får oss att kika närmre på målmarknaden, och mer exakt att båda lagen gör mål i matchen. Vi har onekligen svårt att se att Burnley ska kliva av banan mållösa igen, vi tycker trots allt deras senaste insatser borde ha resulterat i fler mål, där vi främst tänker på mötet mot Tottenham där de onekligen borde ha gjort minst två mål, men trots detta lämnade banan mållösa.

Här hemma på Turf Moor tror vi därför Burnley åtminstone hamnar i målprotokollet, likaså tror vi Palace gör detta då offensiven ändå fungerat bra. BLGM – Ja klickas därför in till fina 2.05x hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.05
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming