speltips_skribent

Speltips Norrköping – Falkenberg 23/11: Peking steget större

Falkenberg har förlorat fem av sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Trenden fortsätter dessvärre på måndag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Bara tre omgångar återstår av spel i Allsvenskan, en speciell säsong lider alltså mot sitt slut och en mästare har som bekant även blivit korad. Men det finns alltså fortsatt ett par saker kvar att spela för, ett flertal lag är inblandade i fighten om en top 3 placering, bland annat just Norrköping, och för Falkenbergs del handlar det om att rädda kontraktet. Man har i skrivande stund ett poäng upp till kvalplatsen och Kalmar FF.

Det är med andra ord tre viktiga poäng som ska delas ut här på måndagskvällen, för Norrköpings del handlar det enbart om att plocka en trepoängare, man infinner sig fyra poäng från tredjeplatsen och Häcken inför omgång 28, och som ni förstår så vore därför ett poängtapp ett förödande resultat här för dem. Bara segern som räknas alltså.

Och visst bör Peking ha en god chans att besegra ett av Allsvenskans svagaste lag här på hemmaplan, de kliver förvisso in i matchen med två raka förluster, mot Mjällby och Elfsborg, men båda dem resultaten inkasserade man på bortaplan, ett uppehåll senare, samt hemmaspel bör vara två tillräckligt tunga faktorer som får det hela att väga över till deras fördel.

Flest förluster i Allsvenskan

Nu har Falkenberg förvisso sett till att lösa ett nytt kontrakt när det sett som allra mörkast ut för deras del, i fjol säkrade man det i den absolut sista omgången och undvek till och med kvalspel. Men vi har onekligen svårt att se det hända igen.

Falkenberg är alltså det laget som förlorat flest matcher i Allsvenskan, även det laget som släppt in flest mål och här på Östgötaporten ska man därför helt enkelt inte räcka till. Ja, Falkenberg har plockat lite poäng här på slutet, där man bland annat även besegrade DIF, men DIF är faktiskt det enda topplaget man besegrat säsongen 2020. Annars har man plockat sina poäng mot betydligt sämre motstånd, mot lag som Kalmar, Örebro och Varberg. Här närmst var det tydligt att Elfsborg var klasser bättre.

Vi kommer därför att klicka in den raka ettan här, och gör detta till godkända 1.50 x insatsen hos spelbolaget Bet365. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel, och bör sitta fint. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.50
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming