speltips_skribent

Speltips Napoli – AC Milan 22/11: Val av sida på Stadio San Paolo

Speltips, odds och allting inför mötet mellan Napoli och AC Milan den 22 november. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Superspännande fight på Stadio San Paolo men först och främst en riktig värdemätare för detta AC Milan, som i vår bok överpresterat en aning under inledningen. Hur bra är de egentligen?

AC Milan toppar som bekant tabellen med fem segrar, av sju möjliga på kontot – sju omgångar in i seriespelet. De är alltså fortfarande obesegrade så här långt, och som om det inte vore nog toppar en viss Zlatan Ibrahimovic skytteligan – åtta mål på fem spelade matcher. Allting är frid och fröjd alltså, men känslan säger att de fått med sig lite väl mycket poäng här under inledningen.

På söndags höjs svårighetsgraden ett par snäpp när Milan nu entrar Stadio San Paolo, först och främst en tuff arena att lira på, men Napoli har även sett väldigt pigga ut under säsongsstarten. 5-0-2 lyder resultatraden, men den ena förlusten tilldelades man eftersom att man inte dök upp i Turin när man skulle ställas på Juve. Alltså fem segrar av sex möjliga, blir det en sjätte trea här på söndag?

Vi väljer Napoli

Napolis rekordvärvning Victor Osimhen har skadat axeln och kommer inte till spel här, givetvis ett tungt tapp i och med hur bra nigerianen sett ut. Ett avbräck som mycket väl hade kunnat få oss att ändra tankarna om utfallet i den här matchen.

Men trots detta kommer vi alltså att välja Napolis sida på söndag, Mertens och Insigne är båda med och Manolas och Koulibaly bildar högst troligt mittlås, det är tillräckligt av en trygghet för att vi ska investera i en hemmaseger här.

Vi tycker som sagt AC Milan fått med sig lite väl mycket poäng, vi noterar även att man tappade poäng mot Hellas Verona på San Siro senast, men även 3-0-förlusten mot Lille sticker ut från Europa League – en match Milan ställde fram sin ordinarie elva i dessutom.

Den raka ettan klickas in till finfina 2.20 x insatsen hos spelbolaget Snabbare. 2-1? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.20
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming