speltips_skribent

Speltips Leganes – Getafe 17/1: Vilket spelvärde!

Bethard trissar upp oddset ordentligt på Getafe inför fredagens möte på Estadio Municipal de Butarque.

Twitter Facebook

Vi kliver in i den 20:e omgången av La Liga och gör detta med en trevlig känsla kring utbudet, Real Madrid – Sevilla under lördagen är en fin detalj, men det ska även bli kul att följa Barcelona, ett Barca med Quique Setién på avbytarbänken. Sociedad reser söderut för spel mot Real Betis, också det en väldigt trevlig tillställning.

Den 20:e omgången drar dock igång i södra Madrid, och mer exakt handlar det om Leganes – en stad som ligger cirka 25 minuter från Madrids stadskärna. Och här har vi alltså att göra med en klubb som positionerar sig först på en 19:e plats i tabellen, med 14 poäng på kontot.

Leganes har förlorat 11 ligamatcher så här långt in på säsongen, de har samtidigt bara lyckats vinna blott 3 stycken, addera därtill att de har -14 i målskillnadskolumnen.

Som ni förstår så kommer Leganes att få kämpa för sin överlevnad i den här serien, de har förvisso bara ett poäng upp till säker mark men faktum är att ett lag som Celta Vigo har betydligt mer muskler än Leganes. Även tabelljumbon Espanyol har detta i vår mening. Därför tror vi dessvärre inte att Leganes lyckas etablera sig på rätt sida av nedflyttningsstrecket under våren.

Getafe är bättre

Getafe är onekligen ett av Spaniens allra mest spännande fotbollslag just nu, det var de förvisso redan i fjol när de slutade på en mäktig femteplats i tabellen, men även i år så fortsätter de alltså att ser riktigt fina ut.

Nu är det förvisso så att Getafe noterats för två raka förluster i ligaspelet, men det har att göra med att de ställdes mot Real Madrid senast, och mot ett formstarkt Villarreal på El Madrigal i omgången innan. Två nederlag är därför inte direkt fy skam, istället förväntar vi oss att bevittna ett revanschsuget Getafe här på fredag. Tre poäng innebär dessutom att de tillfälligt kliver upp på en femteplats i tabellen.

Kvalitén och motivationsfaktorn är två faktorer som talar för Getafe i vår bok, vi kommer därför att välja deras sida här. Vi gör dock inte detta direkt på 1X2-marknaden, utan väljer istället det mer säkrare spelet; Getafe (dnb), till finfina 1,90x insatsen hos spelbolaget Bethard – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,90
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming