speltips_skribent

Speltips Parma – AS Roma 16/1: Siktet inställt på kvartsfinalen

Bredden kommer att spela en avgörande roll i torsdagens åttondelsfinal i Coppa Italia. Där vinner AS Roma.

Twitter Facebook

Det nya året hade onekligen kunnat ha börjat bättre för Romas del, två matcher har alltså resulterat i två förluster, mot Torino på hemmaplan, samt mot Juve på hemmaplan. Rent resultatmässigt: Svagt.

Men nu är det så att Roma faktiskt sett riktigt bra ut i båda dessa matcher, intressant statistik från söndagens möte mot Juve, är det faktum att Roma bland annat vann hörnfighten med 13-2. När det kommer till dem totala avsluten så vinner Roma även där, med 20-7. Det är övertygande siffror, minst sagt, som i sin tur bekräftar att Roma åtminstone gör någonting rätt.

Vi är därför övertygade om att AS Roma kommer att hitta tillbaka till vinnarspåret inom en snar framtid, högst troligt redan på torsdag, i norra Italien – i Parma.

Tunnare trupp

Parma förtjänar enbart att hyllas efter en fantastisk höst, så är det. Laget infinner sig på en imponerande sjundeplats i Serie A-tabellen, endast ett poäng efter en Europa-plats. Det är onekligen starkt för en klubb av Parmas kaliber.

Men det går faktiskt inte att blunda för att Roma har en betydligt större bredd i sin trupp, i matchen mot Juve började spelare som Kalinic, Cengiz Under och Spinazzola på avbytarbänken, och det tycker vi egentligen säger allting om kvalitén i truppen.

Nu är det dessutom så att Roma inte lyckats vinna Coppa Italia sedan 11 år tillbaka, att ro hem Serie A är omöjligt i år, och därför tror vi de ställer in siktet på att vinna Coppa Italia. Det tror vi de onekligen är kapabla till att göra.

Med det sagt så klickar vi in Roma, rak tvåa, till finfina 1.85x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Missa inte deras tunga välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,85
Bolag: LeoVegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming